3-stappen schoonheidsritueel

Een uniek ritueel; reinig, verzorg en modelleer. Zorgvuldig samengestelde methodes voor subliem haar. De eenvoudige stappen vormen een doelgerichte salonbehandeling. Het weldadige effect van de behandeling kan worden verlengd met een thuisverzorgingsprogramma.

1. Reinig

Vidéo étape 1 : Reinig

De eerste stap in de routine, uitgevoerd met een bad afgestemd op de behoeften van het haar. Zij bevatten elk een smeltende zachte textuur en een subtiele geur. Het product wordt ingemasseerd om de zintuigen te ontwaken.

2. Verzorg

Vidéo étape 2 : Verzorg

Doelgerichte, geavanceerde producten die diep doordringen in het haar. De transformatie van het haar is direct te voelen; het haar hervindt zijn kracht en weelderigheid, met langhoudend resultaat.

3. Modelleer

Vidéo étape 3 : Modelleer

De laatste stap in het ritueel, het toepassen van een leave-in product dat zorgt voor een sublieme finish van het haar. Deze stap biedt effectieve bescherming en een schitterende glans terwijl het haar perfect wordt voorbereid voor een blow-dry of styling.

Vind uw salon

Vind uw salon

Hier vind u uw dichtstbijzijnde Kérastase salon waar u een uniek moment kumt beleven in de deskundige handen van uw Kérastase advies kapper.

Vind de Kérastase salon bij u in de buurt
Naar boven