AURA BOTANICA

BAIN MICELLAIRE

Een zachte aromatische shampoo, handgeperste kokosnoot- & arganoliën, met een subtiel maar effectieve reiniging. Bereidt de vezel voor op een optimale penetratie van de soin fondamental. Gebruik deze altijd in combinatie met de Soin Fondamental voor een optimaal resultaat.

VIND EEN SALON BIJ U IN DE BUURT

Voordelen

RESULTAAT

1. 48 uur Voeding
2. 72 uur Anti-Frizz
3. 4x meer Glans
4. 97% Biologisch afbreekbare formule
5. Geen siliconen, geen sulfaten
6. Verfijnde textuur
7. Aromatisch verfijnde geur

Toepassing

APPLICATIE

Breng de shampoo aan op nat haar, masseer deze goed in zodat de fijne aromatische geur tot zijn recht komt.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Verantwoordelijk gewonnen samoaanse kokosnoot & arganolien.

HET NIEUWE AURA BOTANICA GAMMA DE PURE KRACHT VAN DE NATUUR, IN EEN VERFIJNDE ERVARING

Het Aura Botanica gamma biedt een antwoord op een groeiende vraag voor verantwoorde luxe. Het biedt effectieve verzorging voor natuurlijk, licht dof haar en laat een gezonde, natuurlijke glow achter. De sublieme sensatie van 'nude' hair wordt geïntroduceerd, zonder laagje en zonder residuen. Prachtig haar met een natuurlijke glow, alsof het herboren is.

WARE NATUURLIJKHEID met formules samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar.

WARE KWALITEIT, met bewezen werkzame bestanddelen die 48 uur duurzame voeding bieden, 72 uur anti-frizz controle en 4x meer glans.

WARE LUXE in een complete zintuiglijke beleving; innemende texturen en een unieke geur, gehuld in een elegante verpakking. De beleving wordt versterkt door een op-maat-gemaakt in-salon ritueel en thuis herbeleefd, als momenten van puur welzijn. Het genot is nog mooier gemaakt door de uitstekende kwaliteit van verantwoordelijk gewonnen kokosnoot- en arganoliën.

Ontdek de beauty-routine

Naar boven