AURA BOTANICA

ESSENCE D'ECLAT

Hydraterende bi-phase oliemist, frizz control en een gezonde glans. Samengesteld uit essentiele oliën; en damsk rose bloemen water.

VIND EEN SALON BIJ U IN DE BUURT

Voordelen

RESULTAAT

1. Niet verzwarende, fijne mist
2. 48 uur durende intense, voedende werking
3. 72 uur anti-frizz control
4. 99% natuurlijke oorsprong
5. Verantwoordelijk gewonnen Samoaanse kokosnoot & arganolien 

Toepassing

APPLICATIE

Aanbrengen op handdoekdroog haar. Föhnen of laten opdrogen. Spray over droog haar om de zachtheid & glow van het haar een boost te geven.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Verantwoordelijk gewonnen samoaanse kokosnoot- & arganolien

HET NIEUWE AURA BOTANICA GAMMA DE PURE KRACHT VAN DE NATUUR, IN EEN VERFIJNDE ERVARING

Het Aura Botanica gamma biedt een antwoord op een groeiende vraag voor verantwoorde luxe. Het biedt effectieve verzorging voor natuurlijk, licht dof haar en laat een gezonde, natuurlijke glow achter. De sublieme sensatie van 'nude' hair wordt geïntroduceerd, zonder laagje en zonder residuen. Prachtig haar met een natuurlijke glow, alsof het herboren is.

WARE NATUURLIJKHEID met formules samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar.

WARE KWALITEIT, met bewezen werkzame bestanddelen die 48 uur duurzame voeding bieden, 72 uur anti-frizz controle en 4x meer glans.

WARE LUXE in een complete zintuiglijke beleving; innemende texturen en een unieke geur, gehuld in een elegante verpakking. De beleving wordt versterkt door een op-maat-gemaakt in-salon ritueel en thuis herbeleefd, als momenten van puur welzijn. Het genot is nog mooier gemaakt door de uitstekende kwaliteit van verantwoordelijk gewonnen kokosnoot- en arganoliën.

Ontdek de beauty-routine

Naar boven