ELIXIR ULTIME PURE GLANS, WEELDERIG VOLUME.

Een must-have gamma voor prachtig haar waarvan de kracht van de oliën aan de basis van de formule liggen.

Meer lezen: hoe kan ik een olie voor het haar gebruiken?

DE ESSENTIE VAN LUXUEUZE OLIËN De geschiedenis van Elixir Ultime

DE ESSENTIE VAN LUXUEUZE OLIËN

EEN ICOON IS GEBOREN DE GESCHIEDENIS VAN EEN LEGENDARISCHE OLIE

In 2010 onthult Kérastase een must-have voor het haar met kostbare oliën aan de basis van de formule, waarbij een hoge prestatie gecombineerd wordt met een uitzonderlijk zintuigelijke ervaring.
Oléo-Complexe, een wonderlijke technologie versmolten in vier legendarische oliën, ligt aan het hart van Elixir Ultime. Een verzorgende, beschermende en mooimakende kracht van oliën voor een magisch en op-maat-gemaakt ritueel.

In 2015, wordt de luxe van Elixir Ultime versterkt met een nieuwe cristallen flacon en techonologische revoluties.

DE ESSENTIE VAN LUXUEUZE OLIËN

DE 1STE VOLUMEGEVENDE TWEEFASE OLIE VOOR FIJN HAAR VAN KÉRASTASE

L'Oréal Advanced Research onthult de eerste lichte olie voor fijn haar. Aan de basis van deze revolutie ligt een fusie tussen Intra-Cylane™, een ster molecule van L'Oréal, en kostbare oliën, voor een ultra-lichte tweefase formule. Intra-Cylane™ infiltreert in het hart van de vezel om een sterk maar soepel moleculair netwerk te creëren die het haar dik zal maken en meer volume zal geven. De spray verdeelt micro-druppels voor een optimaal volume en een glanzend resultaat zonder het haar te verzwaren.

Ontdek de wereld van Elixir Ultime

De collectie - Elixir Ultime Ontdek het Elixir Ultime programma aangepast aan uw haarbehoefte

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar. Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengd met een thuisverzorgingsprogramma.

Ontdek het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven