Résistance Één behandeling is genoeg.

Onze 1e vernieuwende verzorging voor zeer verzwakt, overbehandeld haar.

DE RÉSISTANCE-THÉRAPISTE REVOLUTIE Ontdek de onderliggende innovaties

DE RÉSISTANCE-THÉRAPISTE REVOLUTIE

DE HAARVEZEL VERNIEUWENDE VERZORGING EEN BELANGRIJKE WETENSCHAPPELIJKE ONTDEKKING: DE KAPS

KAPs: DE BEWAKERS VAN DE INTERNE COHESIE VAN HET HAAR

Het continue onderzoek naar de ware structuur van het haar is een obsessie voor Kérastase. La Recherche Avancée L'Oréal heeft de fundamentele rol aangetoond van de KAPs (Keratin Associated Proteins), belangrijke partners die de structuur van het haar verzekeren. Deze kleine proteïnen linken de keratinen aan elkaar. Ze hebben een ongekend sterke samenhangende kracht zonder welke de structuur van de haarvezel zou instorten.                                                                                  

DE STRUCTUUR VAN HET HAAR BESTAAT VOOR 50-60% UIT KAPs

Wanneer het haar beschadigd wordt, verdwijnen deze proteïnen. Dit breekt de interne architectuur van de haarvezels af en zorgt voor een geleidelijke achteruitgang.                                 

DE RÉSISTANCE-THÉRAPISTE REVOLUTIE

NATUUR VERFIJND DOOR WETENSCHAP: FIBRAKAPTM IN COMBINATIE MET SÈVE DE RÉSURRECTION

Kérastase heeft FIBRA-KAPTM gecreëerd, een krachtig complex dat is ontworpen om het verlies van KAPs door haarvezelbeschadiging te compenseren. Het combineert één gluco-peptide, SP94, met 6 aminozuren en een tarweproteïnehydrolaat. Ontdek de Résistance-Thérapiste technologie.                                                                                                      

SÈVE DE RÉSURRECTION, EEN WONDER UIT DE NATUUR

De Myrothamnus Flabellifolia is een ongelooflijke plant, die in staat is om weer tot leven te komen na tien jaar bijna dood te zijn. Wanneer hij weer in contact komt met water, begint hij een nieuwe levenscyclus. La Récherce Avancée L'Oréal heeft ernaar gestreefd om  de vitale essentie van deze plant optimaal te benutten. Het kostbare sap uit de bladeren is speciaal geselecteerd door Kérastase om zijn Résistance-Thérapiste formules te verrijken.

ONTDEK DE RÉSISTANCE-THÉRAPISTE REVOLUTIE

Ontdek de baanbrekende Résistance-Thérapiste innovatie

HET GAMMA - RÉSISTANCE Ontdek het Résistance ritueel aangepast aan uw behoeften

Kérastase heeft een aangepaste schoonheidsroutine gecreëerd, een uniek ritueel: reinig, verzorg en modelleer met zorgvuldig ontwikkelde methodes om het haar te verfraaien.                                                                                                                                                Deze simpele stappen vormen een doelgerichte in-salon behandeling, die een haarverzorgingsroutine bepaalt die vrouwen thuis kunnen doen met Kérastase producten.          

Ontdek het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven