Spécifique

Bain Exfoliant Hydratant

Het 1ste kuurbad tegen roos. Te gebruiken voor een droge hoofdhuid in combinatie met roos. Deze nieuwe formule met microdeeltjes pakt de schilfers op 3 niveau's aan. De huid voelt meteen als nieuw aan en dit gedurende 42 dagen.** * van Kérastase ** Klinisch getest op 31 personen

VIND EEN SALON BIJ U IN DE BUURT

Voordelen

De roos verdwijnt na het eerste gebruik. Roos is verwijdert tot 6 weken lang. De haarvezel voelt licht en veerkrachtig aan.

Toepassing

Kuur (2 weken): lok voor lok aanbrengen op vochtig haar met behulp van de applicator. Gedurende 2 minuten inmasseren met de vingertoppen. Uitspoelen. Opnieuw aanbrengen. Gedurende 2 minuten inmasseren met de vingertoppen. Grondig uitspoelen.
Tussenperiode (6 weken): verdeling na verdeling aanbrengen op nat haar met behulp van de applicator. Gedurende 2 minuten inmasseren met de vingertoppen. Uitspoelen. Voor de tweede maal wassen met Bain Riche Dermocalm. Gedurende 2 minuten met de handpalm inmasseren. Overvloedig uitspoelen.

haarverzorgende Technologie

Een combinatie van ingrediënten om roos te bestrijden: Zink Pyrithione om roos te verwijderen verdwijnen, microdeeltjes om de hoofdhuid te stimuleren en glycerine om te rehydrateren.

De collectie - Spécifique Ontdek het Spécifique programma aangepast aan uw haarbehoefte

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar. Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengd met een thuisverzorgingsprogramma.

Ontdek het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven