Kérastase instituten

De meest luxe en prestigieuze salons wereldwijd werken met Kérastase: van Parijs, New York, Londen, Milaan tot Tokyo en Hong Kong, Israel, India en Libanon naar Marokko en Australië.
Kérastase combineert de effectiviteit van luxe met verfijnde diagnoses en gepersonaliseerde verzorging, de ultieme sleutel tot het bereiken van perfectie.

Rituelen Verfijnde technieken en geavanceerde producten voor een intens ontspannende beleving.

Een uitzonderlijk moment

Uw Kérastase advies kapper zal eerst een diagnose stellen om te verzekeren dat de producten die hij/zij gebruikt zijn afgestemd op de behoeften va uw haar. Getraind in effectieve technieken, biedt hij/zij u een diepe transformatie van het haar in een ontspannende omgeving. Uw zintuigen zullen ontwaken door een diepe, maar zachte massage, complete ontspanning voor uw lichaam en geest. Of u nu haast heeft, of zoekt naar een moment van ultieme ontspanning, uw Kérastase advieskapper zal het perfecte antwoord op uw behoeften vinden in een van onze rituelen.

haarverzorgingsritueel

 • Ontspannend ritueel
  Toepassen van een bad, verzorger en een modelleer product.  - Duur: 12 min.

  Een bad, verzorging en modelleer product, afgestemd op de behoeften van uw haar, worden aangebracht en geven u een ervaring van ontspanning en verzorging.                                                                                    

  Uw advieskapper zal een diagnose stellen om te bepalen welke producten het best bij u passen.             
   
  Na een ontspannend bad is uw haar klaar voor verzorging. Sectie voor sectie zal een verzorger worden aangebracht met een techniek die ervoor zorgt dat het haar tot in de kern van het haar doordringt. Vervolgens wordt een kalmerend serum gebruik.                                                                                                    

   Wanneer u aankomt bij het stylingstation wordt een modelleer product gebruikt als finishing touch. Uw ultieme transformatie is compleet. Het ritueel helpt onmiddelijk om irritaties aan de hoofdhuid te verminderen; subliem haar binnen handbereik.

 • Ultiem ritueel
  Toepassen van een bad, 3 verzorgers en een modelleer product.  - Duur: 30 min.

  Geef een impuls aan de groei van sterker en glanzender haar

  Uw Kérastase advies kapper combineert een bad met een
  verzorger, een regenererende hoofdhuid behandeling en een
  massage.

  Dit ritueel stimuleert en versterkt het haar vanaf de
  aanzet, om weer weerstand en vitaliteit te bieden.                                            

  Wanneer u aankomt bij het stylingstation wordt een modelleer product gebruikt als finishing touch. Uw ultieme transformatie is compleet.

Hoofdhuid verzorgingsritueel

 • Intensief ritueel
  Toepassen van een bad, 2 verzorgers en een modelleer product.  - Duur: 20 min.

  Geef een impuls aan de groei van sterker en glanzender haar

  Uw Kérastase advies kapper combineert een bad met een
  verzorger, een regenererende hoofdhuid behandeling en een
  massage.

  Dit ritueel stimuleert en versterkt het haar vanaf de
  aanzet, om weer weerstand en vitaliteit te bieden.                                            

  Wanneer u aankomt bij het stylingstation wordt een modelleer product gebruikt als finishing touch. Uw ultieme transformatie is compleet.

 • Kalmerend ritueel
  Toepassen van een hoofdhuid kalmerende verzorger, kalmerend serum en modelleer product. - Duur: 30 min

  Het kalmerend ritueel ontspant de hoofdhuid direct, het verhoogt de immuniteit van de hoofdhuid langdurig. Waarborg de schoonheid van haar.

Ster rituelen Exceptionele behandelingen, exclusief verkrijgbaar bij uw Kérastase salon.

Fusio-Dose

HET RITUEEL START MET EEN HAARDIAGNOSE

De primaire en secundaire behoefte van het haar wordt door de kapper vastgesteld. De primaire behoefte heeft betrekking op de conditie van het haar en bepaalt de keuze van de Concentré. De secundaire behoefte, in lijn met de specifieke behoeftes van de klant, bepaalt de keuze van de Booster.

Na de professionele diagnose van het haar, stelt uw kapper het Fusio-Dose ritueel voor dat aangepast is aan uw behoeftes. Hij bereidt de gepersonaliseerde verzorging op basis van geconcentreerde actieve ingrediënten, om een verzorging op maat aan te kunnen bieden met een onmiddellijke en langdurige transformatie van het haar als resultaat. Het Fusio-Dose ritueel kan gecombineerd worden met een andere service in het salon zoals een kleuring, knippen of stylen.

Exclusief beschikbaar in een Kérastase salon. 

REALISEER UW DIAGNOSE IN DE SALON

24-karaat ritueel

Kérastase biedt een uitzonderlijke ervaring met het nieuwe 24-karaat ritueel. Een multi-sensorieel moment, waarin ultra-geconcentreerde en zeldzame oliën doordringen in het haar om het haar te sublimeren, voeden, beschermen en kracht te geven. Uw advieskapper beschikt over verschillende waardevolle oliën waarmee hij/zij het ritueel kan afstemmen op de persoonlijke behoeften van uw haar. Het luxe 24-karaat ritueel combineert gepersonaliseerde behandelingen met massage technieken zodat het haar schittert als nooit tevoren.

Ontdek het gamma

Vind uw salon

Vind uw salon

Hier vind u uw dichtstbijzijnde Kérastase salon waar u een uniek moment kumt beleven in de deskundige handen van uw Kérastase advies kapper.

Vind de Kérastase salon bij u in de buurt
Naar boven