"Red Carpet" couture styling door Luigi Murenu

Ontdek, stap-voor-stap, Luigi Murenu's tutorial om de looks van Kate Moss te creëren.

Couture Styling

[nl-nl]
  • Styling results : Volumizing, texturizing, shine. Ideal for fine hair
  • Fixation : Strong
  • Style : Forme Fatale ensures perfect hold. This innovative blow dry gel with an extra-fine texture and golden micro-particles perfectly shapes fine hair to give it the desired style. With lasting hold.

The Luigi Touch :

 

« [nl-nl]

After shampooing and carefully towel drying, gently melt the gel into the hair. Lift the roots
with a brush while blow drying.

 »

Het icoon product Ontdek de Styling producten die zijn gebruikt om deze look te creëren

Luigi Murenu,
Een inspirerende gids

De onbetwiste meester van op maat gemaakte looks die 'sophisticated' dynamiek uitstralen, unieke looks, gecreëerd met precisie. Luigi ziet styling als een verlengstuk van de vrouw zelf, in plaats van alleen als accessoires.

Luigi : ''Als een artiest, bestaat mijn werk uit 'grenzen verleggen', alles proberen en testen. Maar zelfs wanneer een haarstijl sterk bewerkt is, gestructureerd of gelakt, zoals op de catwalks, moet het haar beweging uitdrukken. Een kapsel, hoe excentriek het ook mag zijn, mag nooit op een pruik lijken! Het kapsel van een vrouw is een uiting van haar persoonlijkheid en dat is wat ik graag wil benadrukken. Het is een levende, organische uitbreiding van wie zij is, net zoals haar huid! Ik werk altijd met deze gedachte in mijn achterhoofd. 

Ik reis veel en ik ga ook vaak uit. Tentoonstellingen, een boek, een film, een toneelstuk, alles inspireert mij! Ik voel mij als een spons die al het leven om zich heen opneemt. De straat, met alle mannen en vrouwen met ieder unieke karakters, is ook een onuitputtelijke bron van inspiratie. Je moet alleen weten hoe je er op de juiste wijze naar moet kijken.''

 

Naar boven