NIEUW REFLECTION Me, My Color, My Care

Kérastase verlegt de grenzen van verzorging voor gekleurd haar. Dit dankzij de herformulering van het volledige Reflection gamma. Meer nog, we gaan een stap verder met een baanbrekende innovatie in kleurcorrectie: De Touches Chromatiques, de eerste verzorgende kleurcorrectie voor gekleurd haar.

Hoe de Touches Chromatiques gebruiken

HET GAMMA - NIEUW REFLECTION Herontdek Reflection dankzij een nieuw routine aangepast aan uw kleur

Vrouwen met gekleurd haar maken steeds een intieme keuze wanneer het aankomt op hun haarkleur. Of ze nu grijze haren wensen te bedekken om jonger te ogen of kiezen voor een felblonde kleur voor een meer glamoureuze look, hun keuze weerspiegelt elke keer weer hun persoonlijkheid en de booschap die ze naar buiten willen brengen.

Reflection, een gamma dat geliefd is bij vrouwen met gekleurd haar over de hele wereld, verlegt steeds weer de grenzen om te blijven voldoen aan de verwachtingen van deze vrouwen. Het iconische gamma herontdekt zichzelf dankzij een uitzonderlijke verzorging met als voornaamste missie een langdurige en sublieme kleur, en voor de allereerste keer, stellen we een verzorging voor die gepersonaliseerd is in functie van de haarkleur.

Nog DOELTREFFENDER dankzij het nieuwe System Capture Advanced, verrijkt met het Chelatorencomplex. Kérastase is erin geslaagd de waterdeeltjes te identificeren die verantwoordelijk zijn voor de vervaging van de kleur. Het Chelatorencomplex slaagt erin deze deeltjes te neutraliseren en te voorkomen dat deze zich vasthechten aan de haarvezel voor een lange termijn. Beschermde en langdurige kleur tot 40 dagen: het haar is glanzend en weerkaatst het licht. De haarvezel is soepel en gevoed met een sublieme touch als gevolg. Bovendien kan het gamma volledig gepersonaliseerd worden in functie van de haardikte en de gevoeligheid van de haarvezel.

De KLEURCORRECTIE van gekleurd haar is nu mogelijk dankzij Touche Chromatique: een op maat gemaakte verzorging die de helderheid van gekleurd haar verlengt. Beschikbaar in 4 verschillende tinten en altijd te mengen met het Masque Chromatique, neutraliseren de Touches Chromatiques gekleurd haar of verfrissen ze de vervaagde haarkleur op. De perfecte combinatie van directe pigmenten, gebruikt door de beste kleurspecialisten, en een uitzonderlijke verzorging voor een gegarandeerd subliem resultaat.

Naar boven