SPÉCIFIQUE

ANTI-HAARUITVAL KUUR

Een behandeling van 6 weken om haaruitval en dunner wordend haar verminderen. Een geconcentreerde kuur met bewezen resultaten.

VIND EEN SALON BIJ U IN DE BUURT

Voordelen

Toepassing

TOEPASSING

Drie keer per week aanbrengen gedurende 6 weken op droog of handdoekdroog haar. Één dosis is één applicatie. Breng aan op de hoofdhuid en masseer met vingertopen. Style daarna het haar als gewenst. Leave-in.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Aminexil 15000 PPM: anti-haaruitval kuur die de huid ondersteunt, met het behoud van flexibiliteit. Rhamnose: een anti-verouderings suiker, die de flexibiliteit van de hoofdhuid garandeert. AOX Complex: beschermt tegen oxidatieve stress.  

Ontdek de anti-haaruitval behandeling van Spécifique

De Spécifique lijn is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen als gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid, te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek de routine

Naar boven