SPÉFIFIQUE

KUUR APAISANT

Een kuur van vier weken, ontwikkeld om de ongemakken van de hoofdhuid als jeuk, irritatie en ontstekingen te verzachten voor direct resultaat. 

VIND EEN SALON BIJ U IN DE BUURT

Voordelen

TOEPASSING

Breng 3 keer per week aan op handdoekdroog of droog haar gedurende 4 weken. Breng aan op de hoofdhuid en masseer in met vingertopen. Style daarna het haar als gewenst. Leave-in.

Toepassing

TECHNOLOGIE

PS 21 5000 PPM: verlicht de hoofdhuid. Kalmeert.  Rhamnose: een anti-verouderings suiker, die de flexibiliteit van de hoofdhuid garandeert. AOX Complex: beschermt tegen oxidatieve stress. 

haarverzorgende Technologie

Ontdek de verzachtende behandeling van Spécifique

De Spécifique lijn is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen als gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid, te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek de routine

Naar boven