SPÉCIFIQUE GEVOELIGE HOOFDHUID INTENS VERZACHTENDE WERKING, ONMIDDELIJKE VERLICHTING

Deze lijn is ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid, speciaal tegen alle ongemakken als roodheid en jeuk. De hoofdhuid is intens en direct verlicht - de eerste stap naar een gevoede en soepele hoofdhuid.

SPÉCIFIQUE INNOVATIE Ontdek de innovaties

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

HET VERZACHTENDE GAMMA VAN KÉRASTASE EEN NIEUWE HAAR- EN HOOFDHUID TECHNOLOGIE

Verontreiniging, stress, hormonale verstoringen of bepaalde diëten; elke dag wordt de hoofdhuid blootgesteld aan factoren die de balans van de hoofdhuid beïnvloeden. Deze factoren kunnen ongemak aan de hoofdhuid veroorzaken, als roodheid, irritatie en ontstekingen. Corrigeer, voorkom, bescherm. De beste anti oxidanten zijn gecombineerd om de hoofdhuid te reinigen, verlichten en te beschermen tegen alle ongemakken. Vervuilende deeltjes zijn een belangrijke oorzaak voor hoofdhuid problemen en worden verwijderd, terwijl de hoofdhuidproblemen gekalmeerd worden. Een nieuw AOX Complex, met L-Carnosine, Vitamine E en Moringa extract behandelen de hoofdhuid en beschermen tegen terugval. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

Deze innovatieve combinatie bevat ook Rhamnose en PS21, die tegen jeuk en hoofdhuid ongemakken optreden door een koele sensatie. De hoofdhuid is gekalmeerd en beschermd tegen externe factoren.  

Ontdek de verzachtende behandeling van Spécifique

De Spécifique lijn is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen als gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid, te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek de routine

Naar boven