Kerastase - Gift Finder
Gift Finder

Een mooi cadeau voor elke vrouw

Er is geen beter gevoel dan het vinden van het perfecte kerstcadeau. Wij hebben prachtige giftsets voor iedere portemonnee - en ze zijn allemaal onweerstaanbaar. Als je veel speciale mensen om je heen hebt dan kunnen kerstinkopen soms vrij overweldigend zijn. Onderstaande ideeën zorgen ervoor dat jij het ultieme luxe cadeau kan vinden dat perfect aansluit op jouw bestedingspatroon. Deze prachtige giftsets zijn een werkelijke treat voor jouw dierbaren.

Minder dan €40

Een luxury hair-to-go set is hét ideale cadeau voor alle hair lovers. De discovery set bestaat uit producten van de iconische Elixir Ultime lijn en bevat een bad, masker en olie. Een kleine verwennerij kan een groot verschil maken. 

VIND EEN SALON

€40 - €55

Wij hebben genoeg cadeaus die de feestdagen nóg specialer maken: van full-size producten tot prachtige giftsets. De Elixir Ultime Sensoriële gift set bevat een bad, olie en een heerlijke geurkaars om je zintuigen te prikkelen in huis. 

VIND EEN SALON

€55 - €70

Voor een speciale vrouw is een giftset met haar favoriete Kérastase producten het perfecte cadeau. Of ze nu houdt van Nutritive, Blond Absolu, Resistance of Discipline, elke prachtige gift set bevat een full size bad, fondant en verzorgingsproduct. Vraag in de salon naar meer informatie over de producten voor het ideale cadeau. 

VIND EEN SALON

Meer dan €70

De meest geweldige en belangrijke mensen in jouw leven verdienen het allerbeste. Wie wilt nou geen mooi en gezond lang haar? De gift set van Extentioniste is het ultieme cadeau voor vrouwen met lang haar of die dit graag zouden willen bereiken. De gift set bevat een bad, masker en serum. De juiste producten dus om je haar te trainen zonder naar de salon te hoeven. Voor vrouwen met blond haar is er ook de gift set met Blond Absolu, ideaal voor een frisse en gezonde blonde look.

VIND EEN SALON

Kerastase - Gift Finder
Gift Finder

Het voelt goed om een ander te verwennen

Heb je inspiratie nodig voor het vinden van het ideale cadeau? Wij hebben vier manieren om de juiste te vinden.

Kerastase

Wat is haar volgende avontuur?

Een skivakantie? Een nieuwe baan? Haar trouwfeest? Kies een cadeau dat perfect aansluit op haar plannen.

LEES MEER »

Kerastase

Wat is haar beauty routine?

Houdt ze ervan zichzelf elke week uitgebreid te verwennen? Of is ze praktisch ingesteld? Deze cadeaus passen perfect bij haar.

LEES MEER »

Kerastase

Door wie laat jij je inspireren?

Kies de ultieme cadeaus die gebaseerd zijn op de favorieten van onze ambassadeurs en klanten.

LEES MEER »

Kerastase

Wat wil jij uitgeven?

Vind de perfecte cadeaus die aansluiten op jouw portemonnee.

LEES MEER »

Locator VIND EEN SALON

Vind een Kérastase-salon bij jou in de buurt voor je persoonlijke diagnose, salonrituelen en producten.