Kérastase | Gift Finder
Kerastase - Gift Finder
Gift Finder

Exceptioneel haar voor haar volgende avontuur

Met een cadeau dat aansluit op haar agenda zal je gegarandeerd slagen. Hiernaast komen jouw interesse in haar en jouw oog voor detail terug in het cadeau. Hieronder vind je onze ultieme cadeaus, die perfect aansluiten op de speciale gebeurtenissen die zij gepland heeft staan.

Ze gaat trouwen

De toekomstige bruid kan specifieke haarbehoeften hebben wanneer haar grote dag dichterbij komt. Voor prachtig haar op de grote dag zijn de elementen styling, glans en lengte enorm belangrijk. Of ze het nu laat groeien voor een lange romantische look, of simpelweg behoefte heeft aan het meest fantastische haar van haar leven; wij hebben de juiste producten die deze verliefde vrouw haar droomhaar kan geven.

VIND EEN SALON

Ze is ready voor het skiseizoen

De winter kan veel invloed uitoefenen op het haar. De koude, droge lucht zorgt voor haarbreuk en dofheid. Hiernaast wordt het haar blootgesteld aan de koude buitenlucht en heeft het extra voeding nodig. Maskers zijn van belang, net zoals producten die het haar bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf.

VIND EEN SALON

Ze gaat de zon opzoeken

De winter komt eraan en voor velen is dat een reden om de zon op te zoeken en op te laden. Als jij iemand op je lijst hebt die een winterzonvakantie aan het plannen is, past een cadeau met een zonnig thema goed bij haar. Wij raden stylingsproducten met natuurlijke ingrediënten en genoeg zonbescherming aan.

VIND EEN SALON

Ze krijgt een baby

Moeder worden en zijn is een prachtige ervaring die een delicate aanpak vereist. Veel verzorging en verwennerij is nodig terwijl jouw favoriete toekomstige moeder zichzelf en haar huis voorbereidt op de nieuwe toevoeging aan haar familie. Producten van natuurlijke oorsprong sluiten perfect aan op haar haarbehoeften, of producten die het dunner worden van het haar tijdens de zwangerschap tegengaan.

VIND EEN SALON

Ze heeft een nieuwe baan

Het begin van een nieuwe stap in je carrière is altijd spannend. Een nieuwe baan is vaak een nieuw hoofdstuk in je leven, wat het perfecte moment kan zijn om jezelf en je looks te herontdekken. Je slaagt altijd als je haar een cadeau geeft dat haar helpt power moves te maken. Kleurverzorging of een herstellende routine geven het haar meer levendigheid, samen met een styling-product dat net zo powerful is als zijzelf.

VIND EEN SALON

Ze wil fit worden

Het begin van het nieuwe jaar komt eraan. Voor sommigen betekent dat een periode van het stellen van nieuwe fitnessdoelen en zelfverbetering. Producten van natuurlijke oorsprong, zoals Aura Botanica, zijn perfect voor de bewuste vrouw. De Extentioniste routine is de meest effectieve manier om het haar in topconditie te krijgen.

VIND EEN SALON

Kerastase - Gift Finder
Gift Finder

Het voelt goed om een ander te verwennen

Heb je inspiratie nodig voor het vinden van het ideale cadeau? Wij hebben vier manieren om de juiste te vinden.

Kerastase

Wat is haar volgende avontuur?

Een skivakantie? Een nieuwe baan? Haar trouwfeest? Kies een cadeau dat perfect aansluit op haar plannen.

LEES MEER »

Kerastase

Wat is haar beauty routine?

Houdt ze ervan zichzelf elke week uitgebreid te verwennen? Of is ze praktisch ingesteld? Deze cadeaus passen perfect bij haar.

LEES MEER »

Kerastase

Door wie laat jij je inspireren?

Kies de ultieme cadeaus die gebaseerd zijn op de favorieten van onze ambassadeurs en klanten.

LEES MEER »

Kerastase

Wat wil jij uitgeven?

Vind de perfecte cadeaus die aansluiten op jouw portemonnee.

LEES MEER »

Locator VIND EEN SALON

Vind een Kérastase-salon bij u in de buurt voor uw persoonlijke diagnose, salonrituelen en producten.