Kerastase - Gift Finder
Gift Finder

Ultieme cadeaus voor speciale gelegenheden

Met een cadeau dat aansluit op haar agenda zal je gegarandeerd slagen. Hiernaast komen jouw interesse in haar en jouw oog voor detail terug in het cadeau. Hieronder vind je onze ultieme cadeaus, die perfect aansluiten op de speciale gebeurtenissen die zij gepland heeft staan.

Ze gaat trouwen

De toekomstige bruid kan specifieke haarbehoeften hebben wanneer haar grote dag dichterbij komt. Voor prachtig haar op de grote dag zijn de elementen styling, glans en lengte enorm belangrijk. Of ze het nu laat groeien voor een lange romantische look, of simpelweg behoefte heeft aan het meest fantastische haar van haar leven; wij hebben de juiste producten die deze verliefde vrouw haar droomhaar kan geven.

VIND EEN SALON

Ze is ready voor het skiseizoen

De winter kan veel invloed uitoefenen op het haar. De koude, droge lucht zorgt voor haarbreuk en dofheid. Daarnaast wordt het haar blootgesteld aan de koude buitenlucht en heeft het extra voeding nodig. De klassieke Nutritive lijn zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos van het skiseizoen kan genieten! Denk ook aan maskers die extra van belang zijn in dit weer, net zoals producten die het haar bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf. 

VIND EEN SALON

Blondes have more fun

December is een feestmaand en ook dus het perfecte moment om blonde lokken stralend en gezond te maken voor onvergetelijke avonden! Wij raden Blond Absolu aan voor een ultraviolette verzorging voor ieder type blond.

VIND EEN SALON

Ze krijgt een baby

Moeder worden en zijn is een prachtige ervaring die een delicate aanpak vereist. Veel verzorging en verwennerij is nodig terwijl jouw favoriete toekomstige moeder zichzelf en haar huis voorbereidt op de nieuwe toevoeging aan haar familie. Producten van natuurlijke oorsprong van de Aura Botanica lijn sluiten perfect aan op haar haarbehoeften. Stel jouw Aura Botanica gift set samen in de salon.

VIND EEN SALON

Ze heeft een nieuwe baan

Het begin van een nieuwe stap in je carrière is altijd spannend. Een nieuwe baan is vaak een nieuw hoofdstuk in je leven, wat het perfecte moment kan zijn om jezelf en je looks te herontdekken. Je slaagt altijd als je haar een cadeau geeft dat haar helpt power moves te maken. De voedende routine van Nutritive geeft het haar meer glans en soepelheid, samen met een styling-product dat net zo powerful is als zijzelf.

VIND EEN SALON

Ze wil fit worden

Het begin van het nieuwe jaar komt eraan. Voor sommigen betekent dat een periode van het stellen van nieuwe fitnessdoelen en zelfverbetering. De producten van de Resistance lijn zullen hier perfect op aansluiten om ook het haar weer in top conditie te krijgen.

VIND EEN SALON

Kerastase - Gift Finder
Gift Finder

Het voelt goed om een ander te verwennen

Heb je inspiratie nodig voor het vinden van het ideale cadeau? Wij hebben vier manieren om de juiste te vinden.

Kerastase

Wat is haar volgende avontuur?

Een skivakantie? Een nieuwe baan? Haar trouwfeest? Kies een cadeau dat perfect aansluit op haar plannen.

LEES MEER »

Kerastase

Wat is haar beauty routine?

Houdt ze ervan zichzelf elke week uitgebreid te verwennen? Of is ze praktisch ingesteld? Deze cadeaus passen perfect bij haar.

LEES MEER »

Kerastase

Door wie laat jij je inspireren?

Kies de ultieme cadeaus die gebaseerd zijn op de favorieten van onze ambassadeurs en klanten.

LEES MEER »

Kerastase

Wat wil jij uitgeven?

Vind de perfecte cadeaus die aansluiten op jouw portemonnee.

LEES MEER »

Locator VIND EEN SALON

Vind een Kérastase-salon bij jou in de buurt voor je persoonlijke diagnose, salonrituelen en producten.