Minder dan €40 - gift-finder
Kerastase - Gift Finder
Gift Finder

Een mooi cadeau voor elke vrouw

Er is geen beter gevoel dan het vinden van het perfecte kerstcadeau. Wij hebben prachtige coffrets voor iedere portemonnee – en ze zijn allemaal incroyable. Als je veel speciale mensen om je heen hebt, dan kunnen de kerstinkopen soms vrij overweldigend zijn. Onderstaande ideeën zorgen ervoor dat jij het ultieme luxe cadeau kan vinden dat perfect aansluit op jouw bestedingspatroon. Deze prachtige kerstcoffrets zijn een werkelijke treat voor jouw dierbaren.

Minder dan €40

Wanneer een teken van waardering op zijn plaats is, dan is een luxury hair-to-go set hét ideale cadeau. Elke discovery set bevat een bad, een masker en een serum.

VIND AURA BOTANICA IN JOUW SALON »

Dit is tevens dé mogelijkheid om extra aandacht te geven aan geliefde producten. Een kleine verwennerij kan een groot verschil maken.

VIND CHRONOLOGISTE IN JOUW SALON »

€40 - €55

Wij hebben genoeg cadeaus die de feestdagen nóg specialer maken: Van full-size producten tot prachtige kerstcoffrets. De Aura Botanica giftset bevat een Bain Micellaire Riche, Soin Fondamental en een heerlijke geurkaars voor een sensoriële experience van Kérastase voor in huis. Of kies voor de iconische Elixir Ultime producten. Kortom, er zijn vele luxe opties beschikbaar.

VIND EEN SALON

€55 - €70

Voor een speciale vrouw is een gift set met haar favoriete Kérastase gamma het perfecte cadeau. Of ze nu houdt van Nutritive, Reflection, Resistance of Discipline, elke prachtige gift set bevat een full-size bad, fondant en stylingsproduct. Uiteraard kan je ook een gepersonaliseerde gift set samenstellen in de salon.

VIND DE GIFT SETS IN JOUW SALON »

Meer dan €70

De meest geweldige en belangrijke mensen in jouw leven verdienen het allerbeste. Voor deze geluksvogels bevelen wij een ultieme luxe aan: De gift set van Chronologiste. Deze gift set bevat een Bain Chronologiste, Crème Chronologiste en een heerlijke geurkaars.


VIND DE SENSORIAL DELIGHT SET IN JOUW SALON »

Kerastase - Gift Finder
Gift Finder

Het voelt goed om een ander te verwennen

Heb je inspiratie nodig voor het vinden van het ideale cadeau? Wij hebben vier manieren om de juiste te vinden.

Kerastase
Kerastase

Wat is haar volgende avontuur?

Een skivakantie? Een nieuwe baan? Haar trouwfeest? Kies een cadeau dat perfect aansluit op haar plannen.

LEES MEER »

Wat is haar beauty routine?

Houdt ze ervan zichzelf elke week uitgebreid te verwennen? Of is ze praktisch ingesteld? Deze cadeaus passen perfect bij haar.

LEES MEER »

Kerastase
Kerastase

Door wie laat jij je inspireren?

Kies de ultieme cadeaus die gebaseerd zijn op de favorieten van onze ambassadeurs en klanten.

LEES MEER »

Wat wil jij uitgeven?

Vind de perfecte cadeaus die aansluiten op jouw portemonnee.

LEES MEER »

Locator ZOEK EEN SALON

Zoek een Kérastase-salon bij u in de buurt voor uw persoonlijke diagnose, salonrituelen en producten.