SPÉCIFIQUE ANTI CHUTE HAAR VERSTERKT IN 1 WEEK*

Het Spécifique gamma anti chute is ontwikkeld om het haarvelies tegen te gaan, door de hoofdhuid beter in staat te stellen het haar vast te houden bij de wortel en soepel te houden. Dit leidt tot de groei van nieuw en sterker haar en  zichtbaar effect in slechts 1 week*.
*Getest onder 124 personen. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE Ontdek de innovaties

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

HET ANTICHUTE GAMMA VAN KÉRASTASE EEN NIEUWE HOOFDHUID WETENSCHAP

Verontreiniging, stress, hormonale verstoringen of bepaalde diëten; elke dag wordt de hoofdhuid blootgesteld aan factoren die de balans van de hoofdhuid beïnvloeden. Het nieuwe gamma anti chute van Spécifique is daarom ontwikkeld om dunner wordend haar en haaruitval tegen te gaan en de groei van nieuw haar te activeren en het haar aan te sterken. Corrigeer, voorkom, bescherm. Voor het eerst, zijn alle beste anti-oxydanten en actieve ingrediënten gecombineerd. De hoofdhuid is beschermd tegen de schade van oxidatieve stress door het AOX complex met L-Carnosine, Vitamine E en het Moringa Extract. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

Ontdek het gamma tegen haaruitval, met stimulerende eigenschappen om de haarvezelproductie te versnellen en de haarvezel te versterken. Met Aminexil, een klinisch bewezen* ingrediënt dat de haartuival terugbrengt in slechts 1 week**, zorgt deze lijn voor krachtige, nieuwe haarfollikels, die sterker zijn en minder gevoelig voor breuk. Het haar is dikker en veerkrachtiger, en makkelijker te stylen. Geen vettigheid bij de wortels.
*Klinisch getest op 130 mensen.
**Customer test op 124 mensen.

Ontdek de anti-haaruitval behandeling van Spécifique

De Spécifique lijn is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen als gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid, te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek de routine

Naar boven