SPÉCIFIQUE ANTI ROOS 2 maanden zonder terugval*

De anti-roos lijn is ontwikkeld als een efficiënte behandeling tegen vette en droge schilfers, speciaal gemaakt om de hoofdhuid gezond en zuiver te houden en het haar licht aan te laten voelen.

SPÉCIFIQUE INNOVATIE Ontdek de innovaties

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

GET ANTI-ROOS GAMMA Een nieuwe hoofdhuid wetenschap

Verontreiniging, stress, hormonale verstoringen of bepaalde diëten; elke dag wordt de hoofdhuid blootgesteld aan factoren die de balans van de hoofdhuid beïnvloeden. Wanneer de hoofdhuid niet in balans is, kan er roos optreden. Corrigeer, voorkom, bescherm. Voor het eerst, zijn alle beste anti-oxydanten en actieve ingrediënten gecombineerd om roos tegen te gaan. De hoofdhuid is gezuiverd en beschermd dankzij het nieuwe AOX complex met L-Carnosine, Vitamine E en het Moringa Extract. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

Gecombineerd met Rhamnose, een plantaardige suiker, met anti-verouderings eigenschappen. De anti-roos lijn combineerd voor het eerst de drie meest krachtige anti-roos extracten: Salicylzuur, Zink Pyrithine en Octopirox. Deze samenstelling zorgt voor geen terugval gedurende 2 maanden*.
*Clinisch getest op 43 mensen.

Ontdek de anti-roos behandeling

De Spécifique lijn is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen als gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid, te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek de routine

Naar boven