SPÉCIFIQUE OVERTOLLIG TALG Reinigt vanaf wortel tot punt, hydrateert de gevoelige haarlengten.

Het gamma tegen vet haar is ontwikkeld voor de vette hoofdhuid en gevoelige haarlengten. Gecreëerd om de aanmaak van overtolig talg te reguleren en de gevoelige gebieden van het haar te herstellen en voeden. De hoofdhuid is gereinigd, het haar voelt zachter. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE Ontdek de innovaties

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

HET ZUIVERENDE GAMMA VAN KÉRASTASE EEN NIEUWE HOOFDHUID TECHNOLOGIE

Verontreiniging, stress, hormonale verstoringen of bepaalde diëten; elke dag wordt de hoofdhuid blootgesteld aan factoren die de balans van de hoofdhuid beïnvloeden. Overtollig talg kan een symptoon zijn van de invloeden van deze factoren. Corrigeer, voorkom, bescherm. Kérastase Spécifique combineert de beste reinigende ingrediënten om het haar bij de wortel diep te reinigen. Deze formule reguleert de productie van overtollig talg, om de natuurlijke balans van de hoofdhuid te helpen terug te krijgen. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

De actieve ingrediënten zijn zowel Glycine als Vitamine B6, die het haar voeden. Dit duo reguleert tevens ook de aanmaak van overtollig talg en een homogene voeding van de lengten. De hoofdhuid is gezond en gereinigd en het haar blijft zacht en glanzend. 

HET OVERTOLLIG TALG GAMMA Ontdek de zuiverende behandeling van Spécifique

De Spécifique lijn is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen als gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid, te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek de routine

Naar boven