Chroma Pink

        Chroma Absolu:
               Het Beste Gamma Voor Gekleurd Haar

                  Drie op de vijf vrouwen kleuren hun haar, maar 85% maakt zich zorgen over schade, Chroma Absolu staat voor je klaar.  

Het geeft kracht om het heft in eigen handen te nemen en je look voor jezelf te veranderen. Je haar kleuren om je persoonlijkheid te weerspiegelen, geeft je de kracht om je ware ik uit te drukken. Of je nu gaat voor een glanzende balayage, een vurig rood of blond, Chroma Absolu geeft je de verzorging die je vrijheid geeft op je kleurreis.


Weg met kleurschade

Als het gaat om kleuring, maken velen zich zorgen over schade. Haarkleuring kan een stressvol proces zijn voor je haar en toch is het de #1 service in salons. Een haarverzorgingslijn die is ontwikkeld om je haar te versterken, te voeden en te hydrateren is de sleutel tot het ontsluiten van een hele wereld van kleurveranderingen die je haar niet beschadigen. Ontdek Chroma Absolu, de nieuwste lijn van Kérastase die vakkundig is samengesteld voor iedereen die graag zijn haar kleurt.


Voor het eerst is er een nieuwe manier om gekleurd haar thuis van binnenuit te behandelen. Chroma Absolu respecteert de haarvezel diepgaand, voedt je haar intensief en behoudt je levendige kleur langer, terwijl het zorgt voor ultieme glans en veerkracht.


Maak kennis met Chroma Absolu

Chroma Absolu respecteert de haarvezel diepgaand en voedt het haar intensief, zodat de kleur langer levendig blijft en het haar een ultieme glans en veerkracht krijgt. De Chroma Absolu lijn bestaat uit 7 producten, om gekleurd haar thuis te verzorgen, en 2 in-salon behandelingen, ontworpen voor haar dat gevoelig of beschadigd is door kleurbehandelingen. Het mooie is dat alle haartypes kunnen profiteren van deze baanbrekende kleurverzorgingslijn.


Je vraagt je misschien af hoe gevoelig of beschadigd haar eruit ziet? Je kan veranderingen opmerken in de textuur zoals door kleuring veroorzaakte pluis, dofheid en ruwe textuur. De kleur zal sneller vervagen door de toegenomen porositeit van de vezels en er kan oxidatie optreden waardoor ongewenste rode en koperkleurige tinten tevoorschijn komen. Het haar zal zich ook anders gedragen. Gevoelig of beschadigd haar zal er langer over doen om te föhnen en te stylen. Chroma Absolu is wetenschappelijk onderbouwd en bevat een drietal krachtige helende zuren die jou en je kapper helpen om je gekleurde haar langer gezond te houden.

Geprobeerd en getest
Chroma Absolu, onze meest innovatieve en effectieve kleurverzorgingslijn tot nu toe, werd onderworpen aan 14 instrumentele tests, evenals een consumententest met meer dan 65 vrouwen. Bij regelmatig gebruik is het haar 96% sterker*, heeft het 70% meer glans** en is de kleur nog steeds intens na 6 weken*** met 9/10 consumenten die zeggen dat de verzorging hun kleur heeft geholpen om vervagen tegen te gaan. Chroma Absolu verzorgt niet alleen je gekleurde haar, het geeft je de mogelijkheid om te zijn wie je wilt zijn.

*Instrumentele test: Soin Acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique
** Instrumentele test: Soin Acide Chroma Gloss
*** Instrumentele test: Bain Chroma Respect + Fondant Cica Chroma / Bain Riche +
Masque Chroma Filler / Bain Riche + Soin Acide Chroma Gloss

Gerelateerde Artikelen

Chroma Absolu - De ingrediënten van dit kleur boostende gamma
Chroma Absolu bevat een trio van zuren en een plantaardig ingrediënt die geliefd zijn in de huidverzorging (maar ook wonderen doen voor het haar).

MEER INFORMATIE

Vind Jouw Perfecte Chroma Absolu Routine
Onze nieuwe hero, Chroma Absolu, beschermt en versterkt je haar, zodat je plezier kunt hebben met kleur.

MEER INFORMATIE

Voor Je Gezondste, Glanzendste Kleur Tot Nu Toe, Maak Kennis Met Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss
Een glansbehandeling voor thuis, dit innovatieve product, aangedreven door melkzuur, laat je kleur er stralend uitzien.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak bij de salon

Het is veel meer dan alleen de plaats om je uitgroei bij te laten werken of af en toe je haar te laten knippen. Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Kérastase-salon voor een gepersonaliseerde diagnose.