Hero banner illustration for About us article on Kérastase website
Very Personal Care for Very Exceptional hair

About us

Geïnspireerd door onze gedegen kennis van de moderne vrouw, blijft Kérastase producten en behandelingen op maat maken die het verlangen naar uitzonderlijk mooi haar in vervulling laten gaan.

About us Article 1 Kérastase

Very Personal Hair

Elke vrouw verlangt naar uitzonderlijk mooi haar, maar de oplossing verschilt per persoon. Zo kunnen het haartype, hoofdhuidproblemen, interne en externe factoren de gezondheid van het haar beïnvloeden. Het vergt persoonlijke aandacht en expertise om een oplossing te vinden voor deze factoren en jouw perfecte haar te verkrijgen. Kérastase maakt innovatieve, op maat gemaakte producten en rituelen met uitzonderlijke resultaten.

About us Article 2 Kérastase

Ontdek uw persoonlijke ritueel

Beantwoord vóór uw afspraak in de salon de vragen voor de diagnose om vast te stellen wat de behoeften van uw haar en uw schoonheidsverwachtingen zijn. Uw kapper zal dit overzicht met een paar persoonlijke controles aanvullen om de unieke aard van uw haar beter te begrijpen. Op basis van deze informatie kan uw kapper nu een nauwkeurig en gepersonaliseerd recept voor mooi haar met u delen.

 

Begin hier met jouw diagnose

Vind uw perfecte match

Na uw bezoek aan de salon gaat thuis de dagelijkse verzorging en behandelingen voor thuis gewoon door. Het geheim van mooi haar is voortdurende verzorging. Een op uw behoefte afgestemd ritueel met luxe producten helpt bij het bereiken van het door u verlangde haar. Het verzorgingsritueel wordt een verwenmoment terwijl u gewoon thuis onder de douche staat.

 

Ontdek onze producten voor thuis

About us Article 3 Kérastase
Maak een afspraak bij de salon

Vind uw dichtstbijzijnde salon

Een salon is veel meer dan alleen de plaats om uw uitgroei bij te laten werken of af en toe uw haar te laten knippen. Maak een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Kérastase salon voor een gepersonaliseerde diagnose.

Luxe verantwoordelijkheid herdefiniëren

Met de renovatie van de klassieke Kérastase fles komt een nieuw gevoel voor persoonlijke stijl en duurzame luxe tot leven. Het moderne silhouet krijgt elegante, harmonieuze rondingen. Juweelachtige doppen met een gouden bovenkant versterken de sensualiteit van verwennende haarrituelen en hebben elk een speciale kleur. Het nieuwe ontwerp versterkt de luxe ervaring, zonder extra gewicht. Geïnspireerd door lichtheid besparen de doppen alleen al meer dan 45 ton plastic per jaar. Bekijk de verfijnde details van jouw douche edelstenen eens van dichtbij.

About us Article Video Cover Kérastase
About us Article 4 Kérastase

Een unieke samenwerking tussen wetenschappers en kappers

Kérastase was ook de eerste die de kapper een meer uitgebreide rol gaf in het voorschrijven van haarverzorging, ondersteund door de wetenschappers van L'Oréal Advanced Research. Iconische producten blijven profiteren van de unieke Kérastase-mix van expertise en innovatie gecombineerd met een diep zintuiglijke, persoonlijke ervaring.

Baanbrekende wetenschap

Ons geavanceerde onderzoeksteam stelt de conventionele kennis over haar op de proef en zoekt actief naar nieuwe ontdekkingen, oplossingen en ingrediënten.

About us Article 5 Kérastase

Expertise van de kapper

Deskundige kappers in salons in Parijs, Tokio, Shanghai, Rio de Janeiro en New York testen behandelingen in de praktijk uit.

How to apply video Cover image

Waar wetenschap en deskundigheid elkaar ontmoeten

Kérastase was de eerste die de kapper een meer uitgebreide rol gaf in het geven van een diagnose op het gebied van haarverzorging, ondersteund door de wetenschappers van L'Oréal Advanced Research. Iconische producten blijven profiteren van de unieke Kérastase mix van expertise en innovatie gecombineerd met een diep zintuiglijke, persoonlijke ervaring.

DIENSTEN

Uw persoonlijke verzorging

Kérastase Giftbox Christmas 2019

Het ultieme cadeau vinden

Ontdek nu vier manieren om jou perfecte Kérastase cadeau te vinden.

Diagnose

De beste producten voor u

Beantwoord de vragen voor uw haardiagnose om de beste productmix voor uw haarwensen te vinden.

Locator VIND EEN SALON

Vind een Kérastase-salon bij u in de buurt voor uw persoonlijke diagnose, salonrituelen en producten.