Hero banner illustration for About us article on Kérastase website
Very Personal Care for Very Exceptional hair

About us

Geïnspireerd door onze gedegen kennis van de moderne vrouw, blijft Kérastase producten en behandelingen op maat maken die het verlangen naar uitzonderlijk mooi haar in vervulling laten gaan.

About us Article 1 Kérastase

Very Personal Hair

Elke vrouw verlangt naar uitzonderlijk mooi haar, maar de oplossing verschilt per persoon. Zo kunnen het haartype, hoofdhuidproblemen, interne en externe factoren de gezondheid van het haar beïnvloeden. Het vergt persoonlijke aandacht en expertise om een oplossing te vinden voor deze factoren en jouw perfecte haar te verkrijgen. Kérastase maakt innovatieve, op maat gemaakte producten en rituelen met uitzonderlijke resultaten.

About us Article 2 Kérastase

Ontdek jouw persoonlijke ritueel

Beantwoord vóór jouw afspraak in de salon de vragen voor de diagnose om vast te stellen wat de behoeften van je haar en je schoonheidsverwachtingen zijn. Jouw kapper zal dit overzicht met een paar persoonlijke controles aanvullen om de unieke aard van jouw haar beter te begrijpen. Op basis van deze informatie kan jouw kapper nu een nauwkeurig en gepersonaliseerd recept voor mooi haar met je delen.

 

Begin hier met jouw diagnose

Vind jouw perfecte match

Na jouw bezoek aan de salon gaan thuis de dagelijkse verzorging en behandelingen voor thuis gewoon door. Het geheim van mooi haar is voortdurende verzorging. Een op jouw behoefte afgestemd ritueel met luxe producten helpt bij het bereiken van verlangde haar. Het verzorgingsritueel wordt een verwenmoment terwijl je gewoon thuis onder de douche staat.

 

Ontdek onze producten voor thuis

About us Article 3 Kérastase
L'Artist

L'Artist is een ode aan de beste hair artists van Nederland

De artists die als beeldhouwers dagelijks bezig zijn met het vormen van haar. De artists die door jaren ervaring precieze kleur composities maken, als ware kunstschilders. Van het straatbeeld tot haarkunst en alles daartussenin.

Rick van het Meer (1980) is geboren en getogen in Friesland en kwam in 2001 richting Randstad. Rick is kapper, Kérastase hair artist en ondernemer in hart en nieren.

 

Lees meer over Rick

Luxe verantwoordelijkheid herdefiniëren

Met de renovatie van de klassieke Kérastase fles komt een nieuw gevoel voor persoonlijke stijl en duurzame luxe tot leven. Het moderne silhouet krijgt elegante, harmonieuze rondingen. Juweelachtige doppen met een gouden bovenkant versterken de sensualiteit van verwennende haarrituelen en hebben elk een speciale kleur. Het nieuwe ontwerp versterkt de luxe ervaring, zonder extra gewicht. Geïnspireerd door lichtheid besparen de doppen alleen al meer dan 45 ton plastic per jaar. Bekijk de verfijnde details van jouw douche edelstenen eens van dichtbij.

About us Article Video Cover Kérastase
About us Article 4 Kérastase

Een unieke samenwerking tussen wetenschappers en kappers

Kérastase was ook de eerste die de kapper een meer uitgebreide rol gaf in het voorschrijven van haarverzorging, ondersteund door de wetenschappers van L'Oréal Advanced Research. Iconische producten blijven profiteren van de unieke Kérastase-mix van expertise en innovatie gecombineerd met een diep zintuiglijke, persoonlijke ervaring.

Baanbrekende wetenschap

Ons geavanceerde onderzoeksteam stelt de conventionele kennis over haar op de proef en zoekt actief naar nieuwe ontdekkingen, oplossingen en ingrediënten.


Wil je meer weten over wat in onze producten zit? Bezoek onze ingrediëntenpagina voor een definitie van al onze ingrediënten

About us Article 5 Kérastase

Expertise van de kapper

Deskundige kappers in salons in Parijs, Tokio, Shanghai, Rio de Janeiro en New York testen behandelingen in de praktijk uit.

How to apply video Cover image

Waar wetenschap en deskundigheid elkaar ontmoeten

Kérastase was de eerste die de kapper een meer uitgebreide rol gaf in het geven van een diagnose op het gebied van haarverzorging, ondersteund door de wetenschappers van L'Oréal Advanced Research. Iconische producten blijven profiteren van de unieke Kérastase mix van expertise en innovatie gecombineerd met een diep zintuiglijke, persoonlijke ervaring.

Hoe stylisten ons beoordelen

Bij L’Oréal evalueren we continu onze dienstverlening en wij zijn benieuwd naar de ervaring van onze klanten. Daarom sturen wij na het ontvangen van een order een vragenlijst waarin ze feedback met ons kunnen delen. Hierin kunnen ze aangeven hoe waarschijnlijk het is dat ze L’Oréal aanbevelen. Daarnaast kunnen ze feedback delen over hoe ze het bestelproces ervaren, van het contactmoment met onze Business Partners of klantenservice tot aan het ontvangen van de bestelling in de salon. In 2020 hebben onze klanten ons het gemiddelde cijfer van 8,1 gegeven. Iets waar we erg trots op zijn!

NPS
Maak een afspraak bij de salon

Het is veel meer dan alleen de plaats om je uitgroei bij te laten werken of af en toe je haar te laten knippen. Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Kérastase-salon voor een gepersonaliseerde diagnose.

DIENSTEN

Jouw persoonlijke verzorging

Fusio-Dose in de salon

Lees meer over onze speciale service in de salon die de kwaliteit van het haar in minder dan 5 minuten transformeert.

Diagnose

De beste producten voor jou

Beantwoord de vragen voor je haardiagnose om de beste productmix voor jouw haarwensen te vinden.