Hero banner illustration for Salon Signature Rituals article on Kérastase website
In Salon Services

In de salon: Rituelen

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Wij hebben een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen.

We hebben als vakmensen op het gebied van haarverzorging deze geliefde hoofdhuidmassage uitgebreid met zachte gebaren om spanning te verminderen en er subtiele geuren in verwerkt, zodat je optimaal kunt genieten van het moment.

Met het ritueel dat je kiest, verwen je je haar en hoofdhuid door met uw handen subtiele maar grondige bewegingen te maken, waarbij je het haar diep behandelt vanaf de wortel tot in de punten. Ontdek de verschillende rituelen, zoek jouw dichtstbijzijnde salon en maak een afspraak.

Fusio-Dose

In de Salon Rituelen

Het kenmerkende Fusio-Dose ritueel is de meest persoonlijke service die Kérastase aanbiedt en is exclusief verkrijgbaar in salons. Met 20 mogelijke combinaties, zijn de resultaten direct zichtbaar en richten ze zich op twee verschillende haarbehoeftes, waaronder droog, beschadigd, pluizig, dun en dof haar.

Er bestaat niets vergelijkbaars. Föhnen is geweldig, maar als ik mijn haar föhn na een Fusio-Dose behandeling, glanst het en ziet het er zelfs na meerdere wasbeurten gezond uit.

MAGGIE, 28, LONDON

Salon Signature Rituals Article 2 Kérastase

Chronologiste: Regeneration

Chronologiste is de ultieme verwennerij voor het haar en werkt als een wondermiddel om futloos haar te reinigen en nieuw leven in te blazen. Het bevat de kenmerkende mimetische kaviaarparels die vlak voor het aanbrengen door het masker worden gemengd. Met dit product wordt de hoofdhuid geregenereerd en gekalmeerd en voelt het haar sterk, veerkrachtig en hersteld aan. Je lokken zijn zijdezacht en stralen met vernieuwd volume.

Salon Signature Rituals Article 3 Kérastase

Elixir Ultime: Sublime Shine

Om te ervaren wat kostbare oliën allemaal te bieden hebben, gebruikt dit ritueel uitgevoerd in 5 handelingen de geliefde Elixir Ultime Oil om een reeks melanges afgestemd op jouw haar te maken. Een ontspannende massage en een aangepaste oliezoneringstechniek vergemakkelijken de opname van de actieve oliebestanddelen. Voor veerkrachtiger en zachter haar vol natuurlijke glans.

Salon Signature Rituals Article 4 Kérastase

Ontgiften van het haar: Het Anti-Vervuiling Ritueel

De verzorging van de hoofdhuid laat nog te vaak te wensen over, terwijl het de oorzaak is van veel haarproblemen, zoals vet haar, haaruitval, roos en jeuk. De vervuilde omgeving waarin we leven maakt het nog erger. Het ontgiften is gebaseerd op een kenmerkende dubbele werking. Het bevat diep reinigend Masquargil op klei basis en sonische reiniging met de Clarisonic-hoofdhuidborstel die is ontworpen voor deze exclusieve Kérastase behandeling. De finishing touch: een massage met Masque Appaisant, een vernieuwende gelcrème die is ontworpen om de hoofdhuid en de haarkwaliteit te verbeteren.

Spécifique: protocol voor hoofdhuidverzorging

We hebben onze historisch geavanceerde hoofdhuidkennis geperfectioneerd en omgezet in op spa's geïnspireerde salonprotocollen door deze verzorgende serie te maken die is ontworpen om zich te richten op 3 belangrijke hoofdhuidproblemen: het elimineren van roos, verlichting van de hoofdhuidgevoeligheid, preventie van haaruitval en olieachtige hoofdhuidontgifting. Elke unieke verzorging wordt in 3 stappen behandeld, inclusief de micro-gerichte toepassing van de Kérastase hoofdhuidkuren met behulp van de Micronizer voor een ongeëvenaarde werkzaamheid. De combinatie van deze zachte gebaren, nauwkeurige toepassingen en zeer goed presterende producten door de zorgzame handen van onze deskundige kapper zorgt voor een gezonde hoofdhuid en duurzame resultaten.

Salon Signature Rituals Article 5 Kérastase

De 3 protocollen voor hoofdhuidverzorging

Protocol voor verwijdering van roos

"Helpt bij het verwijderen van droge en vette roosschilvers - Reinigt de hoofdhuid - Stimuleert de biologische activiteit voor een betere hoofdhuid - Het haar wordt zacht, gewichtloos en stralend "

Protocol voor een gekalmeerde hoofdhuid

Verlicht hoofdhuidongemakken, zoals roodheid, jeuk en tintelingen - Verwijderd onzuiverheden van de hoofdhuid - Verlicht, verfrist en hydrateert de hoofdhuid - Het haar voelt weer vitaal, licht en soepel aan

Protocol tegen haarverlies

Stopt voortijdige veroudering van de haarfollikel - Stimuleert de biologische activiteit voor een betere kwaliteit van de hoofdhuid - Regenereert het haarmetabolisme - Zorgt voor textuur, voor direct vol haar met volume.

Maak een afspraak bij de salon

Het is veel meer dan alleen de plaats om jouw uitgroei bij te laten werken of af en toe je haar te laten knippen. Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Kérastase-salon voor een gratis gepersonaliseerde haardiagnose.

DIENSTEN

Jouw persoonlijke verzorging

Fusio-Dose in de salon

Lees meer over onze speciale service in de salon die de kwaliteit van het haar in minder dan 5 minuten transformeert.

Diagnose

De beste producten voor jou

Beantwoord de vragen voor je haardiagnose om de beste productmix voor jouw haarwensen te vinden.