Models

Vind de kleurverzorgende Chroma Absolu


routine die bij jou past

Ons nieuwe gamma, Chroma Absolu beschermt en versterkt jouw haar,
zodat je jouw haar kunt kleuren met plezier. 

Dankzij Chroma Absolu, kun jij vol vertrouwen kleuren. De formule die drie helende zuren bevat, bestrijdt drie vormen van schade. De eerste is vezelporositeit die de kleur sneller doet vervagen. De tweede is pluizig haar veroorzaakt door kleuring, waardoor het haar moeilijker te stylen is. De derde is haaroxidatie die na verloop van tijd kan optreden - denk hier bijvoorbeeld aan koperkleurige en rode weerschijnen die op jouw tot dan toe perfect gekleurde haar verschijnen.

De kleurmisleidster
Donkere basis met neiging tot oxidatie en ondertonen.

Donker haar heeft vaak last van ongewenste rode en koperkleurige ondertonen die na verloop van tijd verschijnen. Die zijn vooral zichtbaar op bruin haar dat is verhelderd met kleuringtechnieken als balayage of op haar dat van brunette naar blond en terug is gegaan. Als je jouw haar koel wilt houden, moet je oxidatie voorkomen en ongewenste koperkleurige en rode ondertonen neutraliseren. Probeer deze Chroma Absolu-routine.

Bain Riche Chroma Respect

Start met een voedende verzorging die het haar zacht en pluisvrij maakt en tegelijk beschermt tegen kleurvervaging. Deze shampoo is geschikt voor middeldik tot dik gekleurd haar.

Soin Acide Chroma Gloss

Om kleurvervaging verder te voorkomen, werkt deze verzorging na 2 minuten om het haar te hydrateren en te versterken, maar tegelijk de glans ook te boosten. 

Masque Vert Chroma Neutralisant

Geformuleerd voor gevoelig of beschadigd gekleurd haar, bestrijdt dit masker efficiënt rode ondertonen. Het bevat groene neutraliserende pigmenten die de warmte neutraliseren en tegelijk de lokken hydrateren en versterken. 

Sérum Chroma Thermique

Tenslotte kunnen UV-stralen en warmtetools het haar doen oxideren, waardoor er ongewenste ondertonen verschijnen. Dit serum beschermt het haar tegen de omgeving en jouw stylingroutine.  De langdurige kleuringliefhebber

Permanente bijwerking van de aanzetten.

Jarenlang permanent de aanzetten bijwerken, kan een statische pluizige en ruwe textuur veroorzaken. De uitdaging is de lokken te versterken en het haar zijn broodnodige zachtheid en glans terug te geven. Probeer deze Chroma Absolu-routine.

Bain Chroma Respect

Fijn tot middeldik gekleurd haar wordt zacht gereinigd en intens gehydrateerd. Het eindresultaat is zacht en glanzend haar met een luchtige veerkracht.

Fondant Chroma Respect

Gedehydrateerd haar onttrekt vocht uit de lucht, wat het pluizig maakt. Deze conditioner is geformuleerd voor fijn tot middeldik haar en hydrateert het 86% meer* om pluizig haar en kleurvervaging te voorkomen.

*Instrumentele test Fondant Cica Chroma

Soin Acide Chroma Gloss

Om het haar nog meer te hydrateren met deze stergloss die de glans sublimeert en het haar versterkt en er gezonder doet uitzien. 

Sérum Chroma Thermique

Dit slimme serum beschermt niet alleen tegen externe factoren en warmte tot 230°C*, maar beschermt ook intens tegen vocht en watermoleculen in de lucht, voor 77% minder pluizig haar door kleuring*.   

*Instrumentele test Sérum Chroma Thermique


De kleurfanaat

Ontkleuren en intens kleurende pigmenten.

Jij houdt ervan je haar te ontkleuren en te experimenteren met alle kleuren van de regenboog, maar dan weet jij ook hoe belangrijk het is om jouw haar goed te verzorgen. Jij hebt een routine nodig die breuk tegengaat en schade voorkomt. Probeer deze Chroma Absolu-routine.

Bain Riche Chroma Respect

Voor middeldik tot dik gekleurd haar, moet jij bij elke stap van jouw routine voeden. Daarom is een shampoo die reinigt en voedt noodzakelijk. Het haar is zacht, glanzend en 90% meer gehydrateerd*. De porositeit die kan leiden tot kleurvervaging en pluizig haar is bijgevolg afgenomen.  

*Instrumentele test Bain Riche Chroma Respect + Masque Chroma Filler + Sérum Chroma Thermique

Masque Chroma Filler

Voor middeldik tot dik gekleurd haar, gebruik jij het best een masker in de plaats van een conditioner voor intense voeding. Deze verwennende formule dringt door tot in de kern van het haar om poreuze zones op te vullen voor 92% sterkere lokken. Het haar is 93% meer gevoed* en 92% van de kleurintensiteit is behouden na 6 weken** - ideaal als jij graag met kleur speelt, maar niet van kleurvervaging houdt.  

*Instrumentele test Masque Chroma Filler
**Instrumentele test Bain Riche + Masque Chroma Filler 

Soin Acide Chroma Gloss

Ons sterproduct, deze glansverzorging om uit te spoelen verzegelt het haaroppervlak om de kleur te behouden, het vocht vast te zetten en de glans te versterken.  

Sérum Chroma Thermique

Bescherm tot slot het haar tegen verdere schade, of die nu wordt veroorzaakt door externe agressies of warmtestyling. Dankzij dit beschermende, antioxiderende serum, is het haar 96% meer gehydrateerd*.

 *Instrumentele test Sérum Chroma Thermique  

Maak een afspraak bij de salon

Het is veel meer dan alleen de plaats om je uitgroei bij te laten werken of af en toe je haar te laten knippen. Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Kérastase-salon voor een gepersonaliseerde diagnose.