Hair diagnosis tool Kérastase with Emily Background
ONLINE DIAGNOSIS

ONLINE HAARDIAGNOSE

De online haardiagnose van Kérastase helpt jou je perfecte haarverzorgingsroutine te vindenMOOI HAAR START MET EEN GOEDE DIAGNOSE


Daarom hebben we een geavanceerde online diagnose voor het haar ontworpen. Een leuke, gemakkelijke manier om jouw haarproblemen te bepalen en in ongeveer 2 minuten jouw eigen uitgebreide haarroutine te vinden. In een snel maar zorgvuldig proces verzamelen we alles wat we moeten weten over je haartextuur, haarconditie, haarzorgen en levensstijl om je op weg te helpen naar het mooiste en gezondste haar dat je ooit hebt gehad. Je kunt zelfs onze aanbevelingen direct shoppen. De resultaten kunnen jouw haar transformeren!

2 MINUTEN OM HET LEVEN VAN JE HAAR TE VERANDEREN

Emily with advanced algorythm for her hairVraag je je af welke Kérastase-producten het beste bij jouw haarwensen passen? Heb je moeite om te bepalen welke shampoo de perfecte is voor jouw haar?

No worries! We hebben een geavanceerde online diagnostische tool gemaakt, gebaseerd op een geavanceerd algoritme. Onze haarquiz helpt je bij het vinden van jouw perfecte haarverzorgingsroutine!

EEN PERSOONLIJKE DIAGNOSE IS HET GEHEIM TOT MOOI HAAR

Sinds 1964 past Kérastase het krachtige principe van een juiste diagnose toe op luxe haarverzorging. De aanpak was toen een game-changer en het blijft een cruciaal onderdeel van onze haarmethodologie. We van mening dat een goede haarevaluatie nóg relevanter is in de moderne wereld. Onze snelle levens en diverse omgevingen zorgen voor constante veranderingen in het haar. De enige manier om bij te blijven is door regelmatig te checken en af te stemmen op wat het haar nodig heeft.

Kérastase hair expertise

PROBEER ONZE ONLINE HAARDIAGNOSE

VOOR EEN PROFESSIONELE ERVARING VANUIT HUIS

 Kérastase professional diagnosis with an hair stylist

De nieuwe online haardiagnose van Kérastase brengt het professionele diagnoseproces van de kapper bij jou in huis. Het geeft je professionele begeleiding die je nodig hebt om een grondige haarcheck uit te voeren en je haardoelen te vinden, zoals de stylist dat bij jou in de salon zou doen. Self-care met een professionele touch - grondig en snel. Met eenvoudige begeleiding en een gebruiksvriendelijke omgeving kan de evaluatie in 2 minuten worden uitgevoerd.

Aan het einde krijg je een persoonlijke routine die je thuis kunt volgen, met de aanbevolen producten, gepersonaliseerd voor jouw haar. DIt is het begin van gezond en gelukkig haar, en het enige wat je hiervoor hoefde te doen is je smartphone te gebruiken.

  Preview of the Kérastase hair diagnosis

WAT JE KRIJGT

  Genesis range visual

Persoonlijke Haarverzorgingsroutine

     Kérastase girls with Elixir Ultime Hair Oil

Beste Aanbevelingen

Maak een afspraak bij de salon

Het is veel meer dan alleen de plaats om je uitgroei bij te laten werken of af en toe je haar te laten knippen. Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Kérastase-salon voor een gepersonaliseerde diagnose.

DIENSTEN

Jouw persoonlijke verzorging

Fusio-Dose in de salon

Lees meer over onze speciale service in de salon die de kwaliteit van het haar in minder dan 5 minuten transformeert.

Diagnose

De beste producten voor jou

Beantwoord de vragen voor je haardiagnose om de beste productmix voor jouw haarwensen te vinden.