Nutritive Serum
I WOKE UP LIKE THIS

Hoe fake je een blowdry?

Als je dik en heel droog haar hebt, is dit een goede truc om wakker te worden met perfect gevoed en glanzend haar.
Onze eigen Sarah Angius legt het uit.

Het kost moeite om je haar er fantastisch uit te laten zien. Maar wat nou als het Magisch Nachtserum het werk voor jou uit handen kan nemen?

Zoals een verhaaltje voor het slapengaan, zorgen deze trucjes van onze kappers voor in de nacht ervoor dat je schitterend wakker wordt.
Slaap lekker!

STAP 1

Breng het Magisch Nachtserum aan op droog haar, gericht op de gebieden die gevoed moeten worden. Het serum werkt de hele nacht, om diepe hydratatie te creëeren.

STAP 2

Verzamel al jouw haar in een paardenstaart bovenop jouw hoofd en zet deze voorzichtig vast met een elastiek (te strak kan een slag veroorzaken).

STAP 3

Draai de paardenstaart in een losse knot. Maak dit vast met een tweede elastiek – nogmaals, niet te strak!

STAP 4

Slaap lekker, schoonheid!

STAP 5

‘s Morgens, maak je de knot los en borstel je jouw haar.

STAP 6

Je hebt nu licht golvend en zeer glanzend haar. Net alsof je het hebt geföhnd!

Heb je even een minuutje?

Laat de Nederlandse influencer Sarah Angius jou de stappen uitleggen van een routine dat droog haar verzorgt, dat dik en zeer droog haar voedt en jou glanzende, zachte lokken geeft.

Nutritive Routine

De iconische Nutritive range, een voedende verzorging gemaakt om haar soepel en onweerstaanbaar zacht aan te laten voelen, richt zich op symptomen van droog haar met een eigen routine voor de drie levels van droog haar.

’s Morgens: Bain Magistral + Masque Magistral + Crème Magistral.

‘s Nachts: Het Magisch Nachtserum op alle droge delen van het haar.

Bain Magistral
Een diep voedende shampoo voor zeer uitgedroogd haar, dat behoefte heeft aan extra voeding. Het reinigt het haar terwijl het de ideale voedingswaarde geeft aan het haar.

VIND EEN SALON

Crème Magistral
Een diep voedende leave-in balsum voor zeer droog haar, dat het haar voedt om beter te managen, zachtheid creëert en bescherming geeft tijdens het stylen.

VIND EEN SALON

Fondant Magistral
Een diep voedende conditioner voor zeer droog haar dat subtiel ontwart, terwijl het extra voeding geeft voor zacht en handelbaar haar.

VIND EEN SALON