EEN FUSIO-DOSE DECENNIUM

10 DINGEN DIE JE MOET WETEN OVER DE ICONISCHE BEHANDELING

Kérastase’s iconische, baanbrekende salonbehandeling bestaat 10 jaar en dit is genoeg reden om te zeggen dat Fusio-Dose de tand des tijds heeft doorstaan (en waarom je het zeker moet proberen als je dat nog niet gedaan hebt).

Fusio-Dose werd in 2011 gelanceerd als een baanbrekende behandeling die Kérastase’s klanten gepersonaliseerde verzorging bood, exclusief beschikbaar in salons. Blijf lezen om alles te weten te komen over Fusio-Dose, plus de 10 redenen waarom jij dit jaar Fusio-Dose zou moeten proberen.

                          Fusio-Dose: Jouw vragen beantwoord

1. Wat is het verschil tussen een Fusio-Dose Booster en een Fusio-Dose Concentré?

Concentrés beantwoorden een diversiteit aan primaire haarbehoeften. Deze behoeften worden door de haarstylist in kaart gebracht tijdens de diagnose stappen: glans, voeding, herstel, etc. Het is aan jouw haarstylist om dit voor jou te kiezen. De booster daarentegen wordt door jou gekozen om aan jouw persoonlijke haarwens te voldoen.

2. Hoeveel combinaties zijn er mogelijk met Fusio-Dose?

Op dit moment zijn er tot wel 42 verschillende combinaties mogelijk.

3. Hoe vaak kan ik een Fusio-Dose behandeling boeken?

                              Bij elk salonbezoek. Jouw kapper zal de formule elke keer aanbevelen en aanpassen op basis van jouw haarbehoeften. 

4. Is Fusio-Dose hetzelfde als een haarmasker?

Het vervangt je fondant of maskerbehandeling in de salon, maar het is niet hetzelfde. Fusio-Dose moleculen zijn tot wel 100 keer kleiner dan een traditioneel haarverzorgingsproduct. Dankzij de unieke technologie kan het haar onmiddellijk worden getransformeerd met een lichtgewicht finish.

5. Kan ik Fusio-Dose thuis doen?

Nee, het is een Kérastase exclusieve salon service. De op maat gemaakte formule van Fusio-Dose vereist een professionele evaluatie van jouw haar om de beste mix voor jou te bepalen.

6. Waar kan ik Fusio-Dose vinden?

Bij jouw dichtstbijzijnde salon, gebruik onze salon locator hier.

7. Wat is het effect van Fusio-Dose op het haar?

Fusio-Dose transformeert jouw haar in minder dan 5 minuten, met een op maat gemaakte mix die jouw twee haarbehoeften aanpakt in 1 applicatie!

8. Wat is het verschil tussen Fusio-Dose en K Water?

K Water is een verfraaiende service die ongelofelijke glans geeft aan je in de salon geföhnde haar tot je volgende wasbeurt. Terwijl Fusio-Dose een professionele behandeling is die twee haarbehoeften in 1 aanpakt en jouw haar onmiddellijk transformeert.

9. Hoe weet ik welke Fusio-Dose goed voor mij is?

Jouw kapper zal een gedetailleerde professionele diagnose van jouw haar maken om jouw belangrijkste haarbehoefte te bepalen en de juiste concentré te kiezen. Jouw kapper zal daarna met jou je haarwensen bespreken om de juiste booster te kiezen.

10. Hoe lang duurt de Fusio-Dose behandeling?

Fusio-Dose is een service die ontworpen is voor mensen die niet veel tijd hebben en onmiddellijke transformatie willen. Het duurt slechts 5 minuten om de volledige voordelen van jouw geschikte mix te krijgen.

                                Fusio-Dose: 10 bijzonderheden

1. Het is geprobeerd en getest. Het is zelfs zo populair dat er tegenwoordig wereldwijd elke minuut 19 Fusio-Dose behandelingen worden uitgevoerd!

2. Met ingrediënten en moleculen die tot 100 keer kleiner zijn dan een traditioneel haarverzorgingsproduct, zullen je lokken je bedanken voor deze geweldige transformatieve technologie.

3. 42 mogelijke combinaties. Er is altijd een Fusio-Dose behandelingsmix om al je haarproblemen op te lossen.

4. Het is lichtgewicht. Fusio-Dose is zo krachtig dankzij de lichtgewicht geconcentreerde textuur die onmiddellijk wordt opgenomen om zo het haar van binnen en van buiten te behandelen.

5. Het is snel! Het duurt slechts vijf minuten bij de backwash om de volledige resultaten en een onmiddellijke transformatie te krijgen.

6. Fusio-Dose is een salon exclusieve behandeling met hoge concentratie en professionele kwaliteit.

7. Het mooie is dat je jezelf tijdens elk salonbezoek kunt trakteren op een Fusio-Dose behandeling.

8. Er zijn 6 ongelooflijke boosters die je haarwensen kunnen beantwoorden: Booster Brilliance (voor extra glans), Booster Reconstruction (voor extra kracht), Booster Nutrition (voor extra voeding), Booster Cicafibre (voor extra hydratatie), Booster Genesis & Discipline (voor anti-frizz).

9. Er zijn 7 prachtige concentrés waaruit jouw kapper kan kiezen: Concentré Vita-Ciment, Concentré Oléo-Fusion, Concentré Densité, Concentré Ampli-Force, Concentré Pixelist, Concentré Blond UV, en onze nieuwe ster Concentré de Forme.

10. Het is helemaal gepersonaliseerd voor jou! Elke Fusio-Dose mix richt zich op twee haarbehoeften, één beoordeeld door de kapper en vervuld door een concentré en de andere door jouw eigen haarwensen, dit zal de booster zijn die aan de mix wordt toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Haarstylist Q&A: Een Must-Read Voor Toekomstige Haarstylisten

Haarstylist Jordan Najera vertelt over het pad dat zij heeft bewandeld naar het kappersvak, haar haariconen en waarom Fusio-Dose zo geliefd is bij haar klanten.

MEER INFORMATIE

Kérastase Benoemt Hovig Etoyan Tot Nieuwe Wereldwijde Professionele Ambassadeur

De in Libanon geboren Parijse kapper begint aan een nieuw avontuur met zijn favoriete merk.

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe Fusio-Dose direct het haar transformeert

Wil jij directe haartransformatie? Fusio-Dose is jouw geheim. Vind jouw perfecte match tussen onze boosters en concentrés voor mooi en gezond haar.

MEER INFORMATIE