Extentioniste | Kérastase

Daar komt de bruid met het lange haar

Als mooi golvend haar een must is, dan is een uitzonderlijke verzorging essentieel.

Voor het perfecte plaatje moet u met heel wat factoren rekening houden.

Daarbij denk je aan dingen zoals de locatie, de feestzaal, de lijst met genodigden en uiteraard de jurk. Zo veel details op een eindeloze verlanglijst... Sommige daarvan zijn prioritair, andere zijn gewoon voorkeur. Maar er is één ding dat bijna elke bruid op haar verlanglijstje heeft staan, en dat is perfect haar.

 

Bruidjes die lang, golvend haar of een bewerkelijk opsteekkapsel willen, moeten zich goed voorbereiden om van gewoon haar tot een fotogeniek kapsel te komen - vraag dat maar aan bruid-in-spe Millie Mackintosh. Je haar op tijd laten groeien voor een mijlpaal in je leven vergt een goede planning, geduld, volharding en natuurlijk ook een degelijke haarverzorgingsstrategie.

3. Hoe vaak kan ik een Fusio-Dose behandeling boeken?

                              Bij elk salonbezoek. Jouw kapper zal de formule elke keer aanbevelen en aanpassen op basis van jouw haarbehoeften. 

Aanstaande bruiden en bruidsmeisjes in spe met lang haar, het is tijd om naar de salon te gaan om even te laten bijknippen (niet te veel!) en voor het Extentioniste-protocol — een boost voor lang haar. Tegelijk kunnen jullie stylisten het ideale haarritueel voor thuis aanbevelen voor groei, groei en nog eens groei, zodat jullie klaar zijn voor de grote dag, met vol haar dat er moeiteloos mooi en onmiskenbaar romantisch uitziet.

Als bruidsmeisjes of familieleden zich ook een lang-haar-doel gesteld hebben, laat ze dan meedoen en dan kunnen jullie samen jullie haardoelstellingen bereiken.

Extentioniste | Kérastase
Extentioniste | Kérastase

Wanneer het zover is en de fototoestellen flitsen, laat dan je haar èn je glimlach zien. Niemand hoeft te weten hoe hard je hiervoor hebt moeten werken.

 

 

Vind jouw kapper-coach

Maak meteen een afspraak met je haarstylist (je haarcoach) om jouw trainingsprogramma voor langer haar te beginnen.
Het is een traject van drie maanden dat jouw haar in conditie brengt om je doel van langer haar te bereiken.