Chroma Product

  Maak kennis met Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss voor jouw meest gezonde, glanzende kleuring ooit

                  Een glossing-behandeling voor thuis, dit innovatieve product versterkt door melkzuur zal jouw kleur er stralender dan ooit laten uitzien. 

Het sterproduct van ons Chroma Absolu-gamma, Soin Acide Chroma Gloss is een primeur voor Kérastase. De uit te spoelen, oppervlakteherstellende verzorging voor extreme glans bevat een krachtige blend van 0,7% melkzuur en Centella asiatica. Deze combinatie van krachtige ingrediënten verzorgt de haarvezels eerst, voordat het het haaroppervlak verzegeld om de actieve ingrediënten in jouw haar vast te zetten. Soin Acide Chroma Gloss laat jouw haar niet alleen gezonder aanvoelen, maar transformeert ook het oppervlak voor 70% meer glans*, minder porositeit (wat kan leiden tot een vervaagde kleur) en minder pluizig haar.  

* Instrumentele test Soin Acide Chroma Gloss  

Alle voordelen van dit sterproduct:
Soin Acide Chroma Gloss

Met een transparante, vloeibare textuur, transformeert deze gloss in een rijke, witte crème bij contact met water. Deze miraculeuze formule imiteert de salonbehandeling en verzorgt de haarvezels diepgaand, terwijl ze het oppervlak intensief verzegelt voor minder porositeit, ongeëvenaarde zachtheid en oogverblindende glans. Het haar is zo gezond dat jouw kleur langer zal houden.   

Chroma Gloss
  • Het haar is 94% meer gehydrateerd en onmiddellijk zachter***.
  • Het haar is 96% sterker met verminderde porositeit voor een langer kleurbehoud.*
  • Haar dat zo gezond is dat na 6 weken 88% van de kleurintensiteit is behouden.
  • De kleur is levendiger, met een 70% mooiere glans.***

    *Instrumentele test Soin Acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique
    **Instrumentele test Bain Riche + Soin Acide Chroma Gloss
    ***Instrumentele test Soin Acide Chroma Gloss 

De steringrediënten van Soin Acide Chroma Gloss
Voor extreme glans, sterke lokken en minder porositeit voor een langer houdende kleurintensiteit steunt Soin Acide Chroma Gloss op twee hoofdingrediënten...

Melkzuur

Een zeer intelligent ingrediënt, aan de optimale concentratie van 0,7%, exfolieert het haar zacht, waardoor het de waterdichtheid van je lokken verhoogt. Dat betekent dat pluisbestrijdende hydratatie kan binnendringen, voordat het melkzuur de cuticula opnieuw sluit voor extreme glans.

Cantella asiatica

Een regeneratieve plant die het haar versterkt en verzacht, maar tegelijk ook een gezonde haargroei ondersteunt.

Hoe Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss gebruiken voor de beste resultaten
Als integraal onderdeel van je Chroma Absolu-routine, aanbrengen op gewassen en handdoekdroge halflengten en punten tot ze gesatureerd zijn. Één dosis aanbrengen bij fijn haar of twee dosissen bij dikker of langer haar. Gedurende 1-2 minuten laten inwerken en grondig uitspoelen. Zo gemakkelijk en toch zo efficiënt. 

Model Chroma

Soin Acide Chroma Gloss moet eenmaal per week worden gebruikt of zo vaak als aanbevolen door je kapper. Het vervangt je verzorging (fondant of masker), maar kan ook achteraf worden gebruikt op zeer gevoelig haar voor extra verzorging en glans.

Gerelateerde Artikelen

Chroma Absolu – Een Nieuwe Lijn Voor Gekleurd Haar Waar Je Op Kunt Vertrouwen
Houd je van experimenteren met kleur, maar houd je niet van kleurschade? Chroma Absolu is de lijn die je nodig hebt om je haar te voeden, voor welke look je ook kiest.

MEER INFORMATIE

Hoe Kérastase Krullen Omarmt In Salons En Thuis
Van een nieuwe lijn voor thuis tot een nieuwe Fusio-Dose booster die deel uitmaakt van onze iconische line-up. Als je krullen hebt, we’ve got you covered.

MEER INFORMATIE

De Hero-Ingrediënten Van Refresh Absolu
Gebruik Refresh Absolu 's ochtends op dagen dat je niet je haar wast, of wanneer jouw krullen gedurende de dag opnieuw moeten worden gedefinieerd.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak bij de salon

Het is veel meer dan alleen de plaats om je uitgroei bij te laten werken of af en toe je haar te laten knippen. Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Kérastase-salon voor een gepersonaliseerde diagnose.

DIENSTEN

Jouw persoonlijke verzorging

Fusio-Dose in de salon

Lees meer over onze speciale service in de salon die de kwaliteit van het haar in minder dan 5 minuten transformeert.

Diagnose

De beste producten voor jou

Beantwoord de vragen voor je haardiagnose om de beste productmix voor jouw haarwensen te vinden.