Chrome Products

  Chroma Absolu


      De ingrediënten van dit kleur boostende gamma

                  Het nieuwste stergamma van Kérastase is versterkt door wetenschap en
            een trio van krachtige zuren. Laten we het ontdekken! 

Chrome textures

Haarkleuring kan het haar beschadigen, maar dat is verleden tijd met Chroma Absolu. Het nieuwe stergamma bestaat uit 7 producten om gekleurd haar thuis te verzorgen en uit 2 salonbehandelingen, ontwikkeld voor gevoelig of beschadigd haar door kleuringbehandelingen. De producten bestrijden ongewenste problemen veroorzaakt door kleuringbehandelingen, zoals ongewenst pluizig haar, poreuze lokken die de kleur doen vervagen en een gebrek aan glans door een droge, ruwe textuur. Chroma Absolu bevat een trio van zuren en een plantaardig ingrediënt die geliefd zijn in de huidverzorging (maar ook wonderen doen voor het haar). Lees verder voor meer informatie over de ingrediënten die jou helpen om jouw droomkleur langer te houden. 

Aminozuur
Dringt door tot in de cortex om het haar van binnenuit weer op te bouwen. Aminozuren zijn organische bestanddelen die proteïnen vormen en de bouwstenen zijn van alles, van gezond haar tot een gezonde huid. Het haar bestaat uit keratine en aminozuren. Die diep laten doordringen in gevoelig of beschadigd haar helpt om jouw lokken te versterken. 

Tartarinezuur
Een minder gekend alfahydroxyzuur (AHA) - ja, van dezelfde familie van ingrediënten die jij gebruikt om jouw huid te exfoliëren - is ook een krachtige antioxidant. Tartarinezuur vermindert oxidatieve stress en beschermt tegen schade van buitenaf. 

Melkzuur
Een andere AHA, melkzuur, wordt gebruikt in huidverzorging om te exfoliëren en te hydrateren. In Chroma Absolu exfolieert het ook zacht het haar en verzegelt tegelijk het oppervlak om pluizig haar te verminderen en de glans te versterken. Melkzuur verhoogt de waterdichtheid van jouw lokken door het vocht eerst op te nemen vooraleer ze te verzegelen. Daarom wordt het gebruikt aan een optimale concentratie van 0,7% in ons sterproduct van het gamma, de Soin Acide Chroma Gloss. 

Centella asiatica
Centella asiatica (ook gekend als tijgergras en cica) is al enkele jaren populair in huidverzorging. Deze regeneratieve plant heeft krachtige, genezende eigenschappen en kan de huid en het haar intens verzachten. Naast verzachten, versterkt het ook het haar en ondersteunt het een gezonde haargroei. Daarom speelt het zo’n belangrijke rol in het Chroma Absolu-gamma.

Het Chroma Absolu-gamma bevat deze ingrediënten voor 96% sterker* haar, 70% meer glans** en 92% kleurintensiteit, zelfs na 6 weken***. 

*Instrumentele test Soin Acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique
**Instrumentele test Soin Acide Chroma Gloss
***Instrumentele test Bain Chroma Respect + Fondant Cica Chroma / Bain Riche + Masque Chroma Filler / Bain Riche + Soin Acide Chroma Gloss

Gerelateerde Artikelen

Chroma Absolu – Een Nieuwe Lijn Voor Gekleurd Haar Waar Je Op Kunt Vertrouwen
Houd je van experimenteren met kleur, maar houd je niet van kleurschade? Chroma Absolu is de lijn die je nodig hebt om je haar te voeden, voor welke look je ook kiest.

MEER INFORMATIE

Hoe Kérastase Krullen Omarmt In Salons En Thuis
Van een nieuwe lijn voor thuis tot een nieuwe Fusio-Dose booster die deel uitmaakt van onze iconische line-up. Als je krullen hebt, we’ve got you covered.

MEER INFORMATIE

De Hero-Ingrediënten Van Refresh Absolu
Gebruik Refresh Absolu 's ochtends op dagen dat je niet je haar wast, of wanneer jouw krullen gedurende de dag opnieuw moeten worden gedefinieerd.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak bij de salon

Het is veel meer dan alleen de plaats om je uitgroei bij te laten werken of af en toe je haar te laten knippen. Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Kérastase-salon voor een gepersonaliseerde diagnose.