FusioDose

KÉRASTASE BENOEMT HOVIG ETOYAN TOT NIEUWE WERELDWIJDE PROFESSIONELE AMBASSADEUR

De in Libanon geboren Parijse kapper begint aan een nieuw avontuur met zijn favoriete merk.

Kérastase is verheugd om de samenwerking met stylist Hovig Etoyan als wereldwijde professionele ambassadeur aan te kondigen. Etoyan is al drie jaar een betrouwbare Kérastase-partner en zal in zijn nieuwe rol het professionele erfgoed van het merk vertegenwoordigen. Als wereldwijde professionele ambassadeur zal Etoyan nauw samenwerken met de development teams in Parijs, waar hij zal adviseren, co-creëren en testen. Daarnaast zal hij ook blijven bijdragen aan het imago en de inhoud van het merk voor stylisten en consumenten, inclusief sociale activaties en professionele tutorials en tips.

Als ‘s werelds #1 professionele luxe haarverzorgingsmerk, hanteert Kérastase de hoogste standaarden van talent voor haar partners. Etoyan is een uitzonderlijke professional die gespecialiseerd is in haarverzorgingservices en het behouden van de integriteit van het haar. Daarnaast is hij een inspirerende jonge ondernemer die het beste van zijn vak vertegenwoordigt, terwijl hij een ontspannen, herkenbare sfeer behoudt die stylisten en klanten aanmoedigt om creatief en nauwkeurig te zijn.

Etoyan hanteert een moderne benadering van haarverzorging, waarbij hij vaak zijn eigen oplossingen en technieken bedenkt. Deze toewijding aan excellentie en innovatie, samen met zijn liefde voor Kérastase producten, maken hem de perfecte keuze om de toewijding van het merk aan professionele luxeverzorging te vertegenwoordigen.

Gepassioneerd en gedreven vanaf jonge leeftijd opende Etoyan op 20-jarige leeftijd zijn eerste salon in Beiroet, met onmiddellijk succes. Later verhuisde hij naar Frankrijk om in salons en fotostudio's te werken voordat hij in 2016 zijn eigen locatie opende. In het high-end atelier in het 6e arrondissement biedt Etoyan verzorgingsrituelen en ultrapersoonlijke diensten aan, ontworpen om zowel hoge prestaties als het welzijn van zijn gewaardeerde klanten aan te moedigen.

"Wanneer een klant zich mooier voelt en mij daarvoor bedankt, is het een voorrecht om dat intieme moment met iemand te delen"

Kérastase is er trots op haar professionele DNA opnieuw te bevestigen met Etoyan, die de filosofie van het merk 'care-first' deelt. Etoyan is de perfecte partner in Kerastase's voortdurende streven om alle haartypes en hun relatie tot de schoonheid van alle individuen te verbeteren en te vieren.

Q&A met Hovig Etoyan

Waarom heb je besloten om kapper te worden? Wat vind je het leukste aan je beroep?

Dat is een vraag die me terugbrengt naar mijn kindertijd. Op 11-jarige leeftijd liep ik langs een salon in een volksbuurt in Beiroet. Ik liet plots mijn moeders hand los en ging naar binnen. Het was magisch voor mij: zo een levendige plek, heel positief, heel gelukkig. Ik kan deze magie tot op de dag van vandaag nog steeds voelen. Een vrouw kan een salon binnenlopen terwijl ze zich neerslachtig voelt en glimlachend, zelfverzekerder naar buiten lopen. Wanneer een klant zich mooier voelt en mij daarvoor bedankt, is het een voorrecht om dat intieme moment met iemand te delen. Het is universeel, het aanraken van het haar van mensen en het verzorgen. Het is diep menselijk.


Wat betekent het voor jou als haarstylist om Kérastase’s Wereldwijde Professionele Ambassadeur te worden?

Het is bijna niet te geloven! Ik heb een lange weg afgelegd sinds mijn jeugd in Libanon. Ik ben zo dankbaar dat Kérastase vertrouwen in mij heeft, want ik ben opgegroeid met het merk en ik gebruik de producten al vanaf het begin. Het is een droom om de mensen achter het merk te leren kennen en de innovatie die erachter zit.

Waarom is Kérastase zo speciaal voor jou? Op welke manieren heeft het merk je geïnspireerd en geholpen in je carrièrepad?

De geur van Kérastase is ingebed in mijn jeugdherinnering. Bain Satin en Masquintense brengen me daar weer naar terug. Kérastase opent de zintuigen: de geur, de aanraking, de schoonheid. Toen ik een professionele stylist werd, begreep ik meteen wat voor een prachtige resultaten je met dit merk kunt bereiken en hoe je de behoeften van alle verschillende haartypes kunt beantwoorden. Ik wist dat ik met één merk alle zorgen en wensen van mijn klanten kon aanpakken. De rituelen die we in de salons doen, zorgen echt voor het haar van de klant. Ik kan zien dat het na verloop van tijd echt werkt.


Wat is jouw verzorgingsfilosofie en hoe past deze in jouw werk in de salon?

Verzorging staat op nummer één in de salon. Nog voor alles, is er haarverzorging. Voor het knippen, kleuren, föhnen, wat dan ook. En dat heeft een logische reden. Technisch gesproken, als een klant geen gezond haar heeft, ben ik beperkt in wat ik kan doen. De kleur zal niet zo glanzend zijn en de cut zal niet zo mooi zijn. Ik moet eerst nadenken over hoe het haar, de hoofdhuid en de vezel kunnen worden hersteld. Om mooi haar te krijgen, heb je geweldige producten nodig die geschikt zijn voor elk haartype, textuur en de zorg van elke klant. Kérastase brengt altijd de beste verzorging om de vaardigheden van de stylist te ondersteunen.

Maak een afspraak bij de salon

Het is veel meer dan alleen de plaats om je uitgroei bij te laten werken of af en toe je haar te laten knippen. Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Kérastase-salon voor een gepersonaliseerde diagnose.

SERVICES

Jouw persoonlijke verzorging

Bekijk hoe Fusio-Dose direct het haar transformeert

Wil jij directe haartransformatie? Fusio-Dose is jouw geheim. Vind jouw perfecte match tussen onze boosters en concentrés voor mooi en gezond haar.

FusioDose Models

Een Fusio-Dose decennium: 10 Dingen Die Je Moet Weten Over De Iconische Behandeling

Kérastase’s iconische, baanbrekende salonbehandeling bestaat 10 jaar en dit is genoeg reden om te zeggen dat Fusio-Dose de tand des tijds heeft doorstaan (en waarom je het zeker moet proberen als je dat nog niet gedaan hebt).