Verleg uw grenzen

Lengtetraining voor langer haar

Het drie-maandenprogramma dat uw haar in topconditie brengt om die extra lengte te bereiken.


Lang haar in topconditie

Bij elk trainingsprogramma gaat het om sterkte, uithoudingsvermogen en snelheid. Bij het haar is het niet anders. Wanneer u uw haar aan het laten groeien bent, dan wilt u uiteraard starten met sterke aanzetten en het haar in topconditie houden over de halflengten tot de punten.

Tot elke gewenste haarlengte

Het haar wordt sneller langer en de conditie verbetert dag na dag. Er kunnen uiteraard momenten zijn waarop u wilt stoppen en gewoon alles wilt afknippen, maar met geduld en blijvende inspanningen, is er gewoon geen beperking aan de lengte die u kunt bereiken.

Ons 3-maandenprogramma zal uw haar in de best mogelijke conditie brengen. Echt waar, het is mogelijk!

Dag 1: Opwarming

Begin alvast uw haarconditie te verbeteren! Maak een afspraak bij uw Kérastase-haarstylist (haarcoach) voor een Extentioniste-protocol, een intensieve behandeling die onmiddellijk gespleten punten vermindert met 78% en afbreken bijna volledig verhelpt. Met Sérum Extentioniste wordt uw hoofdhuid geactiveerd en dat is essentieel, want sterk haar begint bij de aanzetten. Zo zet u alle slaagkansen aan uw zijde.

Weken 1-4: Training

We gaan ervoor… herhaal uw dagelijkse mantra: lang en sterk haar. Zet uw groeiprogramma verder met de Extentioniste-thuisroutine: was uw haar met Bain Extentioniste en verzorg het met Fondant Extentioniste of Masque Extentioniste, afhankelijk van de aanbeveling van uw haarstylist.

De formules bevatten Creatine R, een aminozuur dat de haarvezel van binnenin versterkt. Voeg een of twee keer per week uw gepersonaliseerde dosis Sérum Extentioniste toe om de hoofdhuid te reactiveren en het haar te helpen versterken. Zo bent u op weg naar het sterkste, mooiste haar dat u ooit hebt gehad!

Evaluatie in de salon na 30 dagen gebruik

Maak een afspraak met uw haarcoach voor een nieuwe versterkende dosis van het Extentioniste-protocol, en misschien ook een snit en een styling. Maar laat niet te veel afknippen! U bent al zo ver, dus houd de focus aan!

Herhalen en beoogde doel bereiken

Hierbij is de inspanning echt belangrijk. Doe uw versterkend thuisritueel verder, en geef niet op! Voeg ook Masque Extentioniste toe aan uw ritueel voor extra sterke punten. Ze zouden even sterk moeten zijn als uw aanzetten. Maak een keer per maand een afspraak bij uw haarstylist voor extra aanbevelingen en een nieuw Extentioniste-protocol.

3 maanden: uw overwinning is binnen

Intensieve inzet loont! Na drie maanden training is uw haar tot 4 cm langer en is het sterker en gezonder dan ooit. Ga zo door! Met buitengewone verzorgingen is er geen beperking voor de lengte die u kunt bereiken.

Locator VIND EEN SALON

Vind een Kérastase-salon bij u in de buurt voor uw persoonlijke diagnose, salonrituelen en producten.