Kerastase resistant gamma
Verleg uw grenzen

Lengtetraining voor langer haar

Het drie-maandenprogramma dat uw haar in topconditie brengt om die extra lengte te bereiken.


Emily Gauche

Lang haar in topconditie

Bij elk trainingsprogramma gaat het om sterkte, uithoudingsvermogen en snelheid. Bij het haar is het niet anders. Wanneer je jouw haar aan het laten groeien bent, dan wil je uiteraard starten met sterke aanzetten en het haar in topconditie houden over de halflengten tot de punten.

Tot elke gewenste haarlengte

Het haar wordt sneller langer en de conditie verbetert dag na dag. Er kunnen uiteraard momenten zijn waarop je wilt stoppen en gewoon alles wilt afknippen, maar met geduld en blijvende inspanningen, is er gewoon geen beperking aan de lengte die je kunt bereiken.

Emily Droite

Ons 3-maandenprogramma zal jouw haar in de best mogelijke conditie brengen. Echt waar, het is mogelijk!

Model lang bruin haar

Dag 1: Opwarming

Begin alvast je haarconditie te verbeteren! Maak een afspraak bij jouw Kérastase-haarstylist (haarcoach) voor een Extentioniste-protocol, een intensieve behandeling die onmiddellijk gespleten punten vermindert met 78% en afbreken bijna volledig verhelpt. Met Sérum Extentioniste wordt jouw hoofdhuid geactiveerd en dat is essentieel, want sterk haar begint bij de aanzetten. Zo zet je alle slaagkansen aan je zijde.

Weken 1-4: Training

We gaan ervoor… herhaal jouw dagelijkse mantra: lang en sterk haar. Zet je groeiprogramma verder met de Extentioniste-thuisroutine: was je haar met Bain Extentioniste en verzorg het met Fondant Extentioniste of Masque Extentioniste, afhankelijk van de aanbeveling van jouw haarstylist.

Kerastase Extentioniste-thuisroutine
Sérum Extentioniste

De formules bevatten Creatine R, een aminozuur dat de haarvezel van binnenin versterkt. Voeg een of twee keer per week jouw gepersonaliseerde dosis Sérum Extentioniste toe om de hoofdhuid te reactiveren en het haar te helpen versterken. Zo ben je op weg naar het sterkste, mooiste haar dat je ooit hebt gehad!

Evaluatie in de salon na 30 dagen gebruik

Maak een afspraak met je haarcoach voor een nieuwe versterkende dosis van het Extentioniste-protocol, en misschien ook een snit en een styling. Maar laat niet te veel afknippen! Je bent al zo ver, dus houd de focus aan!

Model lang bruin haar
Kerastase Masque Extentioniste

Herhalen en beoogde doel bereiken

Hierbij is de inspanning echt belangrijk. Doe jouw versterkend thuisritueel verder, en geef niet op! Voeg ook Masque Extentioniste toe aan jouw ritueel voor extra sterke punten. Ze zouden even sterk moeten zijn als jouw aanzetten. Maak een keer per maand een afspraak bij jouw haarstylist voor extra aanbevelingen en een nieuw Extentioniste-protocol.

3 maanden: je overwinning is binnen

Intensieve inzet loont! Na drie maanden training is je haar tot 4 cm langer en is het sterker en gezonder dan ooit. Ga zo door! Met buitengewone verzorgingen is er geen beperking voor de lengte die je kunt bereiken.