Fusio-Dose

Let’s Make a Match

Drie vrouwen die zoeken naar... meer. Hoe wij de behandeling van hun dromen hebben gecreëerd met Fusio-Dose. Neem nooit genoegen met minder.

Fusio-Dose

Net zoals de liefde is haar heel persoonlijk. Iedere vrouw heeft haar eigen zorgen en wensen. Zij kent haar eigen haar en weet wat het nodig heeft, maar soms is het moeilijk om daar een oplossing voor te vinden. Maar stylisten zijn de matchmakers op het gebied van verzorging en zij weten precies het juiste ritueel te vinden, passend bij jouw haarwensen. Wij hebben de ultieme verzorging gecreëerd voor drie vrouwen die nooit hadden verwacht ‘the one’ te vinden. Met Fusio-Dose zijn gepersonaliseerde oplossingen mogelijk, iedere keer weer. Hier vind je hoe iedere vrouw haar perfecte match vond.

Model

Moon: Herstellen & Blond

Moon houdt van haar blonde haar, maar dit brengt kosten met zich mee. Zij laat haar haar een hoop doorstaan om zo blond te zijn. blond haar heeft veel antioxidanten nodig om helder en gezond te blijven. Ontkleuren stript het haar en laat het verzwakt achter, kwetsbaar voor droog- en dofheid.


Haar Oplossing:
Concentré Vita Ciment
+ Booster Cicafibre

De belangrijkste stap bij ontkleurd haar is het herstellen. Concentré Vita-Ciment herstelt en versterkt de haarvezel van binnenuit en beschermt het tegen verdere breuk. Vervolgens voegt de stylist een booster toe speciaal voor blondines met hydratatie en kleurcorrectie voor diep herstel. Het resultaat is het meest zachte en glanzende haar dat Moon ooit heeft gehad. Zij en haar blonde haren leven nog lang en gelukkig.

Model

Ivana: Sterkte & Dichtheid

Ivana is geobsedeerd om dikker haar te krijgen. Ze heeft een beetje baby achtig haar dat erg dun is met weinig body. Ze hunkert naar volume, beweging en sterkte.


Haar Oplossing:
Concentré Densifique
+ Booster Reconstruction

Voor haar dat anders gezond is, is de oplossing versterken en verdikken. Het geeft iedere lok body, de formule geeft textuur aan het haar en geeft luchtigheid dat zorgt voor volume. Voor Ivana is het de perfecte oplossing en zo’n opluchting om haar innerlijke kracht ook aan de buitenkant te kunnen laten zien.

Model

Louise: Voeding & Glans

Louise heeft makkelijk haar. Het is meer dat ze zo houdt van haar styling tools en vindt dat haar haar uitdroogt door zomer- en winterweer. Het wordt stug en dof in tijden van stress. Ze zoekt naar een manier om haar natuurlijke voeding en glans terug te krijgen.


Haar Oplossing:
Concentré Oléo Fusion
+ Booster Brillance

Voor droog en beschadigd haar adviseert onze stylist een voedende olie en een shot glans actieve stoffen om het haar te verzachten. De diepe voeding hydrateert de haarvezel van binnenuit en de booster sluit het haar af voor intense glans. Ze kan amper geloven dat ze de ware heeft gevonden.