Extentioniste-ritueel voor thuis van Millie Mackintosh | Kérastase
Ritueel voor lang, gezond haar

Extentioniste-ritueel voor thuis van Millie Mackintosh

Nog drie maanden en Millie gaat trouwen. Als ze dit ritueel regelmatig herhaalt, dan heeft ze gegarandeerd lang, gezond haar op haar grote dag.


Millie Mackintosh, een Britse tv-bekendheid, is de ultieme moderne bruid. Zo schitterde ze samen met haar verloofde Hugo Taylor in de populaire reeks Made in Chelsea. Nu haar zomerhuwelijk dichterbij komt, rekent ze op deze routineverzorging om op haar huwelijksdag te stralen met perfect lang haar tot in de puntjes.

Extentioniste-ritueel voor thuis van Millie Mackintosh | Kérastase

Stap 1: Bain Extentioniste

Extentioniste-ritueel voor thuis van Millie Mackintosh | Kérastase

Borstel het haar terwijl het droog is om productresten te verwijderen en het te verluchten. Maak het haar goed nat en verdeel het equivalent van een muntstuk over de haardos en masseer de hoofdhuid om ze te zuiveren. Spoel zorgvuldig uit.


Voor langer haar...

...verdubbelt u de hoeveelheid Bain bij de tweede shampoobeurt. Herhaal en verspreid het product goed over de lengten en de punten, waarbij u water toevoegt om de shampoo goed te laten schuimen. Spoel nogmaals uit.


Stap 2: Masque Extentioniste

Na het wassen en uitspoelen, maakt u uw haar handdoekdroog om overtollig vocht weg te halen. Zo wordt de formule niet verdund. Neem een nootje Fondant of Masque (verdubbel de hoeveelheid voor lang of dik haar). Breng de verzorging zorgvuldig aan op de lengten en de punten van het haar, tot op zo'n 2,5 cm afstand van de aanzetten. Draai de lengten dan in elkaar zodat het product diep kan doordringen. Laat vijf minuten inwerken. Voeg water toe om een emulsie te bekomen en spoel dan grondig uit om het haar niet verzwaren.

Stap 3: Sérum Extentioniste

Extentioniste-ritueel voor thuis van Millie Mackintosh | Kérastase

Het is aan te raden om...


...een paar keer per week de hoofdhuid te verwennen met Serum Extentioniste, dat rijk is aan ceramiden. Na shampoo en conditioner brengt u drie pipetjes van het serum aan op het natte haar, vlakbij de wortel.

Extentioniste-ritueel voor thuis van Millie Mackintosh | Kérastase

Masseer de hoofdhuid grondig met de vingertoppen.

Kies voor trage, voorzichtige bewegingen voor meer ontspanning of lange, stevige halen voor een opwekkend effect. Laat het product in het haar en werk af zoals gebruikelijk.


Stap 4: Extentioniste-protocol

Als u uw haar laat groeien, dan is het een goed idee om minstens een keer per maand naar de salon te gaan voor een Extentioniste-protocol, een intensieve behandeling voor 78% minder gespleten punten en zo goed als geen haarbreuk meer.


Vraag ook een Serum Extentioniste om de hoofdhuid te activeren.

Extentioniste-ritueel voor thuis van Millie Mackintosh | Kérastase

Vind uw kapper-coach

Maak meteen een afspraak met uw haarstylist (uw haarcoach) om uw trainingsprogramma voor langer haar te beginnen.

Het is een traject van drie maanden dat uw haar in conditie brengt om uw doel van langer haar te bereiken.

Fijn tot normaal haar

Bain Extentioniste, Fondant Extentioniste & Sérum Extentioniste

Dik haar

Bain Extentioniste, Masque Extentioniste & Sérum Extentioniste

Locator ZOEK EEN SALON

Zoek een Kérastase-salon bij u in de buurt voor uw persoonlijke diagnose, salonrituelen en producten.